Elképesztő, hogy hol tartanak már a Minecraft eladásai

2015. január 13.
2.9781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Mojang csapata úgy határozott, hogy egy kicsit fellengzős közleményben megosztja végre a rajongókkal, hogy hol is állnak jelenleg a Minecraft eladásai, amelyek minden egyes platformon immáron közel 60 millió példányos eladást tudtak produkálni.

A legnagyobb eladásokat a fejlesztők szerint a Minecraft Pocket Edition, avagy a mobilos változatok produkálták, amelyeket a megjelenés óta több mint 30 millióan vásárolták meg.

Noha frissített adatokat a többi platformról nem kaptunk, de a PC-s változatokból már tavaly áprilisban 15 millió, az Xbox 360-asból 12 millió, a PS3-asból pedig januárban 1 millió példányt rögzítettek az eladások terén, amelyek az utóbbi hónapokban bizonyára alaposan megemelkedtek.

Ha ehhez hozzá vesszük, hogy tavaly szeptemberben PS4-re és Xbox One-ra is megjelent az alkotás, nem kizárt, hogy már inkább a 70, mint a 60 millióhoz vannak közelebb a Minecraft eladásai minden platformon.
Minecraft eladásai, amelyek minden egyes platformon immáron közel 60 millió példányos eladást tudtak produkálni.'>
5 hozzászólás

bekecs

10 éve, 23 napja

Jézusom ez nagyon durva!meglepett smiley Én még egy percet nem játszottam vele és személyesen nem is ismerek olyat aki igen amúgy...

válasz erre

WillThaWheel

10 éve, 23 napja

Szép számok meglepett smiley Én megértem a rajongókat, kedvükre legózhatnak, csak sokkal olcsóbban. mosolygó smiley

válasz erre

totyak

10 éve, 23 napja

A játék iránti nagyfokú rajongást nem értem, de jó látni, hogy akad egy játék PC-n, ami ilyen szintű eladást tud produkálni.

válasz erre

WarriorAutobot

10 éve, 23 napja

Hűha!
Ez aztán a teljesítmény! Én is az a 15 millió személy közé tartozom akik megvásárolták PC-re. Szerintem igazán klassz játék bár egy a probléma hogy nagyon sok a 10 éves és nagyon idegesítőek.

válasz erre

Imperator

10 éve, 23 napja

Szép teljesítmény, bár én sosem fogom megvenni. Nem fogott meg a játék.

válasz erre
Minecraft
4.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja