Elképesztő Call of Duty statisztikák érkeztek

2014. november 25.
1.5931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Az Activision csapata nyilvánosságra hozott néhány szó szerint elképesztőnek tekinthető statisztikát egy infógrafikába zárva a Call of Duty-sorozat kapcsán, így kiderült, hogy az alkotás az elmúlt 6 évben több mint 125 millió játékost vonzott be.

Ez a mennyiség megfelel Amerika legnépesebb 300 nagyvárosának teljes populációjával. Mindez viszont még csak a jéghegy csúcsa, hiszen a nemrégiben megjelent Call of Duty: Advanced Warfare is kellemes sikereket tud elérni már most.

Mi sem bizonyítja ezt jobban, minthogy a premier utáni első héten a játék azonnal 5 milliós nézettségi számot generált a Twitch-en, de még ennél is érdekesebb dolgokat tudhatsz meg a játékról, illetve a teljes sorozatról, ha áttekinted az alábbi infógrafikát.

Elképesztő Call of Duty statisztikák érkeztek - 2. kép

2 hozzászólás

totyak

10 éve, 2 hónapja és 22 napja

A 125 millió játékos szerintem csalóka. Ebbe a mennyiségbe gondolom minden egyes CoD epizód összes játékosa értendő, viszont nagyon sokan vannak, akik minden részt megvesznek. Persze, ha nem így van és tényleg ennyien játszanak vele, akkor nem szóltam.

válasz erre

csirkee

10 éve, 2 hónapja és 23 napja

az elég szép szám. Biztos a cuki kutya is hozzátett ehhez a számhoz. A sok állatvédő és kedvelő elkezdett vele játszani nyelvnyújtó smiley

válasz erre
Call of Duty: Advanced Warfare
11.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljatotyak profiljamarco profilja