Elképesztő tökéletességgel sikerült élőszereplős kisfilmet készíteni a Yakuza-sorozat alapján

2020. augusztus 06.
6.3021
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy olyan élőszereplős kisfilmet kaptunk a Yakuza-sorozathoz kapcsolódóan, mely azzal a célzattal készült el, hogy páratlan tökéletességgel ültesse át a videojátékban látott pillanatokat a valóságba.

Az alkotás két rajongónak köszönhető, akik pénzt és időt nem sajnálva elevenítik meg a szemünk előtt Kamurocho utcáit, miközben sikeresen bevonták az élőszereplős pillanatokba a Yakuza összes sajátosságát, legyen szó akár a környezetről, akár a helyenként elbaltázott kameramozgásról, akár a specifikus különlegességekről, mint amilyen az ügyetlen harcrendszer.

Bár a videón valamiért feltűnik a GTA-sorozat logója is - nem véletlenül, hiszen a Yakuzát gyakran hívják a japán GTA-nak -, ez azonban ne tévesszen meg titeket, az alábbiakban a Yakuza-sorozat élőszereplős kivetülését vehetjük szemügyre annak minden bájával, csodájával és hibájával együtt. Perfekt munka!

Nézd nagyban ezt a videót!



3 hozzászólás

VaPe

4 éve, 8 napja

Bírom az ilyeneket, időről időre megcsinálja valaki. De ez különösen jó lett! mosolygó smiley Ahogy nekifut a palinak meg ilyenek. röhögő smiley

válasz erre

Shade

4 éve, 8 napja

Jó ez az RTX! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

4 éve, 8 napja

Rohadt jó lett! röhögő smiley

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja