Elképesztő: több mint 1 millió dollárt fizetett ritka videojátékokért egy amerikai fogorvos!

2019. október 25.
8.7991
Maniac profilja, adatai
Maniac
Gamerek milliói irigykedhetnek világszerte Eric Naiermanra, aki floridai fogorvosként elhatározta, hogy videojátékokba fekteti a pénzét, ami olyan jól sikerült neki, hogy rögtön 1 millió dollárt, azaz legalább 300 millió forintot dobott ki ebből a célból.

Ezért az összegért emberünk 40 nagyon ritka klasszikus, mondhatni retro kategóriába sorolható videojátékot vásárolt meg magának, mely három denveri gyűjtő több mint fél évszázadon át őrizgetett és bővítgetett kollekciójából származott.

Az 1 millió dolláros árcédulába összesen 40 alkotás fért bele, köztük olyan ritkaságokkal, mint az 1985-ös Golf, az 1986-os Mario Bros, vagy az ugyanebből az évből származó Gumshoe jelenlegi egyetlen olyan példánya, mely bontatlan csomagolásban nyugszik a premierje óta.
4 hozzászólás

C64 fun

8 hónapja, 6 napja

Irigylésre méltó gyűjtemény!

válasz erre

totyak

9 hónapja, 1 hete és 3 napja

Nem csak hogy szép gyűjteménye lesz, de igazán jó befektetés is. A ritka játékok ára az idővel csak felfelé megy. Pár év múlva lehet dupla ennyiért tudja eladni.
Mennyire jó érzés lehet ilyen különleges tárgyakat birtokolni, amiről tudja, hogy rajta kívül senkinek, vagy nagyon limitáltan van meg másnak.

válasz erre

VaPe

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Ilyen hobbit akarok én is!

válasz erre

Patrik94

9 hónapja, 1 hete és 4 napja

Én is szívesen költenék ilyenekre.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljarDAVE profiljaWickedSick profiljaManiac profiljagery1113 profiljaShade profiljaGargameth profilja