Elképesztő látványvilág vár ránk a PS5-ös Horizon: Forbidden West-ben, a Horizon: Zero Dawn folytatásában

2020. június 12.
12.0591
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha várható volt, hogy a Guerrilla Games elkészíti egyszer a Horizon Zero Dawn folytatását, azonban álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a tegnap esti eseményen már bemutatják azt, márpedig megtörtént, méghozzá Horizon: Forbidden West címmel.

Az első kedvcsináló alapján a kizárólag PS5-re érkező címben hihetetlen látványvilág vár ránk, miközben a főszerepben ismét Aloy-t találjuk, aki a tiltott nyugati tájakra látogat el, ahol nemcsak minden eddiginél változatosabb környezetben kalandozhat, de rengeteg félelmetes új ellenfél is az életére tör, melyek közül néhány az alábbi videón is megtekinthető, elég csak kiemelni a sorból a mocsárból kiemelkedő robotteknőst, hátán az aljnövényzettel, ami bődületesen látványosra sikeredett.

Akárcsak az egész játék nagyon lélegzetelállítónak tűnik, ezáltal talán az első olyan kedvcsináló lett a sorban, mely azt érezteti velünk, hogy itt már tényleg egy újgenerációs alkotásról beszélünk. A Horizon: Forbidden West egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, éppen ezért nem számítunk arra, hogy kezdőcímként érkezik, de a PS5-exkluzivitás garantált!

Nézd nagyban ezt a videót!



bemutatják azt, márpedig megtörtént, méghozzá Horizon: Forbidden West címmel.'>
4 hozzászólás

totyak

4 éve, 1 hónapja és 13 napja

Nagy zsiványok vannak a Sony-nál. Az egyik legjobb exkluzív PS4 cím volt és hogy-hogy nem, nemsoká jön PC-re, de azért előtte gyorsan bemutatják a még frankóbb folytatást, ami only PS5. Alig érezhető, hogy mi a szándék röhögő smiley

válasz erre

Mordorer

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Az egyik legvárósabb cím nekem a nextgenben.

válasz erre

muki

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Tényleg iszonyat durva. Nekem ez tetszett a legjobban mind közül.

válasz erre

Gólem

4 éve, 1 hónapja és 14 napja

Hát ez egészen komoly lesz.

válasz erre
Horizon: Forbidden West
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
rDAVE profiljamarco profilja