Elképesztő látványvilág vár ránk a PS5-ös Horizon: Forbidden West-ben, a Horizon: Zero Dawn folytatásában

2020. június 12.
11.2961
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Noha várható volt, hogy a Guerrilla Games elkészíti egyszer a Horizon Zero Dawn folytatását, azonban álmunkban sem gondoltuk volna, hogy a tegnap esti eseményen már bemutatják azt, márpedig megtörtént, méghozzá Horizon: Forbidden West címmel.
Advertisement

Az első kedvcsináló alapján a kizárólag PS5-re érkező címben hihetetlen látványvilág vár ránk, miközben a főszerepben ismét Aloy-t találjuk, aki a tiltott nyugati tájakra látogat el, ahol nemcsak minden eddiginél változatosabb környezetben kalandozhat, de rengeteg félelmetes új ellenfél is az életére tör, melyek közül néhány az alábbi videón is megtekinthető, elég csak kiemelni a sorból a mocsárból kiemelkedő robotteknőst, hátán az aljnövényzettel, ami bődületesen látványosra sikeredett.

Akárcsak az egész játék nagyon lélegzetelállítónak tűnik, ezáltal talán az első olyan kedvcsináló lett a sorban, mely azt érezteti velünk, hogy itt már tényleg egy újgenerációs alkotásról beszélünk. A Horizon: Forbidden West egyelőre nem kapott megjelenési dátumot, éppen ezért nem számítunk arra, hogy kezdőcímként érkezik, de a PS5-exkluzivitás garantált!

Nézd nagyban ezt a videót!Advertisement
4 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja

Nagy zsiványok vannak a Sony-nál. Az egyik legjobb exkluzív PS4 cím volt és hogy-hogy nem, nemsoká jön PC-re, de azért előtte gyorsan bemutatják a még frankóbb folytatást, ami only PS5. Alig érezhető, hogy mi a szándék

válasz erre

Mordorer

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Az egyik legvárósabb cím nekem a nextgenben.

válasz erre

muki

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Tényleg iszonyat durva. Nekem ez tetszett a legjobban mind közül.

válasz erre

Gólem

1 éve, 1 hónapja és 1 napja

Hát ez egészen komoly lesz.

válasz erre
Horizon: Forbidden West
nincs ár
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt