Elképesztő GTA VI utalást találtak a legújabb GTA Online DLC teaser trailerében

2020. november 24.
21.1331
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy a rajongók darabokra marcangolják a GTA Online eddigi legnagyobb kiegészítőjének első teaser trailerét, és ahogyan az várható volt, természetesen máris találtak egy elképesztő utalást a GTA VI-ra.
 

Történt ugyanis, hogy a kérdéses teaser részeként felbukkantak koordináták, melyeknek természetesen rögtön utánanéztek a rajongók, és a Google Maps-on egy virginiai helyszínt találtak, azon belül is egy kifejezetten különleges környéket.

Mint ahogyan az alábbi képkockán magatok is láthatjátok, a koordinátával jelzett helyen egy olyan utat láthatunk, mely "VI" alakban helyezkedik el, ami alighanem egyértelmű utalás a GTA VI-ra, illetve talán arra is, hogy a DLC már kapcsolódhat a régóta várt új epizódhoz.

4 hozzászólás

totyak

2 hónapja, 2 napja

Én így írtam volna a címet: Elképesztő állítólagos GTA VI utalást találtak. Ez feltételes mód, ahogy Maniac írta, úgy meg gyakorlatilag kijelentés.

Amúgy nem tudom, hogy ezzel mondani akart valamit Rockstar, vagy csak trollkodnak, de egészen biztos, hogy nem véletlenszerű a koordináta, megnézték előtte ők is hova mutat.

válasz erre

Tommy

2 hónapja, 2 napja

Hát, így legyen, legyen ez egy teaser a VI-ra... De én már nem bízok.

válasz erre

muki

2 hónapja, 2 napja

Bár úgy lenne hogy ez tényleg egy utalás... Sajnos szerintem nem az.

válasz erre

Patrik94

2 hónapja, 2 napja

Eszembe nem jutott volna egy hatost belelátni.

válasz erre
GTA Online
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljamarco profiljasoami profilja