Elképesztő csomagot állított össze a Humble Bundle is a koronavírus elleni harc megtámogatásához

2020. április 01.
8.1211
Maniac profilja, adatai
Maniac
Várható volt, hogy a Humble Bundle csapata sem marad csendben sokáig a koronavírus elleni harcban, ezáltal a jótékonykodást és a játékvásárlást összekötő szervezet összeállított egy Humble Conquer COVID-19 névre keresztelt csomagot, mely igazán masszívra sikeredett.
Advertisement

Olyannyira, hogy a pakkba több mint 1000 dollár értékű videojátékot pakoltak össze néhány ebook társaságában, amiért közel sem kell ennyit fizetnünk, lévén több mint 28 euró ellenében a teljes pakkot begyűjthetjük magunknak, összegünk jelentős része pedig a fejlesztők mellett a koronavírus-járvány ellen harcoló szervezeteknél landol majd.

Az IDE kattintva elérhető csomagban egyébiránt olyan játékokat találunk, mint a The Witness, a LEGO Batman 3: Beyond Gotham, a Killing Floor 2, a Fahrenheit, a Darksiders Warmastered Edition, a Darksiders II Deathinitive Edition, a Sniper Elite 3, a Tropico 4, a Brütal Legend, a Broken Age, a Psychonauts vagy éppen az Agents of Mayhem. Egy életre elég játék!

Advertisement
5 hozzászólás

totyak

1 éve, 4 napja

Hát, van benne egy-kettő, amit kipróbálnék, de egyelőre annyi játékom van talonban, hogy felesleges pénzköltésnek érezném. Mármint persze játék szempontból, adakozni jó és hasznos, tegye, aki megteheti.

válasz erre

VaPe

1 éve, 4 napja

Durca pakk!

válasz erre

Direktor

1 éve, 4 napja

Ez nagyon adja, komoly pakk lett!

válasz erre

muki

1 éve, 4 napja

Az komoly!

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

1 éve, 4 napja

[Tiltott felhasználó!]


 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt