Elkelt a hárommilliomodik Minecraft példány

2011. augusztus 05.
3.1751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Látszólag megállíthatatlanul rombol előre kedvenc építgetős sand-box játékunk.

Csak hogy a számokra is legyen némi rálátásunk: a Minecraft idén januárban lépte át első mérföldkövét, az 1 milliomodik elkelt példányt, három hónappal később pedig újabb milliós közönséget vágott zsebre. A mai napon, augusztus ötödikén kőbe véshette hárommilliomodik elveszejtett lelkét, ez bizony egy hármas, hat nullával megtoldva. Ha jól számoltam, minden harmadik hónappal újabb és újabb millió eladást produkált.

Tavaly decemberben indult útjára a béta verzió, s a cím, akarom mondani a Mojang nem sokkal ezután már be is takaríthatta első millió eladott példányát, majd a másodikat és végül a harmadikat - így augusztus legelején. Ez figyelemreméltó szám, kivált akkor, ha figyelembe vesszük, hogy az egyes példányok 22 dollárt kostálnak.

Akit nem hatnak meg a gigantikus számok, sokkal inkább a nagy napot várják, amikor végre világra jön a teljes verzió... nos, nem kell sokat várniuk. November 18-án szemtanúi lehetünk a Minecraft hivatalos kiadásának.
4 hozzászólás

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 13 napja

ez mekkora ****

válasz erre

Vendég

13 éve, 9 hónapja és 18 napja

Én azt nem értem, hogy lehet valamit eladni ami még ki sincs adva. Mindenhol olvasom hogy Minecraft így meg Minecraft úgy, e még mindig nem tudom hogy mi ez a játék és hogy miről szól egyáltalán...

válasz erre

Braddock

13 éve, 9 hónapja és 18 napja

Ez kicsit meglepő!Na de hát izlések és pofonok!

válasz erre

marco

13 éve, 9 hónapja és 19 napja

Nagyon kíváncsi vagyok, mit tud majd ez a játék felmutatni...

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja