Elkaszálták a RAW című, GTA Online-szerű játék Kickstarteres gyűjtését

2019. július 16.
3.6861
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
A GTA Online mintájára bőven elkél a piacra egy hasonló jellegű, kvázi MMO-szerű alkotás, ami éppenséggel inkább operál szimulátorként, mintsem fantasy vagy sci-fi köntösbe bújtatott RPG-ként.

A RAW című Kickstarter-játék pontosan ezt a műfajt hivatott képviselni, ami ráadásul két hete el is érte a gyűjtési célját, viszont történt egy kis félrekalkulálás a fejlesztők részéről, lévén mindössze 79 ezer dollárt kívántak összekalapozni - összehasonlításképp említjük, hogy a GTA V nagyjából 137 millió dollárból készült.

Le is lett lőve a gyűjtés a Kickstarter által, mivel az oldalon kívül tervezik beszerezni a további összeget, ami viszont szembemegy a portál irányelveivel.

A fejlesztők a Gyakran Ismételt Kérdések szekcióban elismerték, hogy nagyon alacsonyra lőtték be a gyűjtési szükségleteket, hiszen a minimum mennyiség, ami kellhet a munkálatokhoz, 300 ezer dollártól kezdődik. Ahogyan azt korábban jelezték, többlépcsős gyűjtést terveznek, ergo a Kickstarter csak az első fázis.

És hogy mit is tud a RAW? 400 négyzetkilométeres pálya, ingatlan- és telekvásárlás, a politika is komoly szerepet kapna, lévén például polgármesterként is jelöltethetjük magunkat, és még sok egyéb más teendőnk lenne. Papíron kiválóan hangzik, az alábbi összefoglaló alapján még jobbnak tűnik, viszont a megvalósítás kérdéses...

Nézd nagyban ezt a videót!3 hozzászólás

VaPe

11 hónapja, 2 hete és 2 napja

Na ne már!!! Nem valami szép játék, de az egész körítés nekem nagyon adja. Remélem megmentik valahogy!

válasz erre

Gólem

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Kár hogy ilyen hülyén tervezték meg a gyűjtést. Pedig ígéretes.

válasz erre

Eltohn

11 hónapja, 2 hete és 3 napja

Remélem, összeszedik azon kívül, vagy felkarolja őket valaki, mert nekem nagyon tetszik a koncepció.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaiPet profiljaWickedSick profiljamarco profiljagery1113 profiljasony1515 profilja