Elkaszálták a Bully 2-t? Egy egykori Rockstar-fejlesztő szivárogtatott!

2019. július 12.
1.6391
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Megoszlanak a vélemények annak kapcsán, hogy mit várnak a játékosok a leginkább a Rockstar Gamestől következő nagy durranásként, mert míg egyesek a GTA VI-ot szeretnék kézhez kapni, mások új IP-ért könyörögnek, a tábor egy szelete pedig a Bully 2-ben reménykedik.

Az iskolában játszódó alkotás folytatása kapcsán pár hete már felmerült némi pletyka, azaz hogy készül a Bully 2, ám most egy YouTube-felhasználó egy egykori Rockstar-alkalmazottal való beszélgetést tett közzé. Íme a kérdéses fejlesztő egyik megjegyzése:

Miután a Rockstar sosem erősítette meg a Bully 2 létezését, nyilván nem mondhatok semmit. Azt egyértelműen kijelenthetem, hogy nem dolgoztam hónapokig rajta, mielőtt elkaszálták volna, valamint a mászási és csínytevési mechanikákról sem beszélhetek, amiken természetesen nem dolgoztam.


A szarkasztikus hangnemmel nyakon öntött megjegyzésből kiderül továbbá, hogy Jimmy Hopkins nyári vakációja köré fonódott volna a játék, ami az új mostohaapja birtokában van, ergo egy nyári köntösbe bújtatott, az iskolát minden formában mellőző cím lett volna. Hovatovább, a főgonosz a saját mostohatestvérünk lett volna.

Abban viszont nem biztos a meg nem nevezett fejlesztő, hogy valóban el lett végül kaszálva-e a játék, vagy esetlegesen valami mássá formálódott az évek során. Érdekesség egyébként, hogy ezek az infók szembemennek a korábbi szivárogtatásoknak, így jelenleg sötétben tapogatózunk még mindig.

Nézd nagyban ezt a videót!4 hozzászólás

totyak

1 éve, 1 hónapja és 26 napja

Nem szoktam a nyelvtani dolgokon szőrözni, én sem írok tökéletesen helyesen, de ezek megragadták a figyelmem:

"Jimmy Hopkins nyári vakációja köré fonódott volna a játék, ami az új mostohaapja birtokában van"
Mi van a mostohaapa birtokában? Jimmy vakációja?

"hogy valóban el lett végül kaszálva-e a játék"
Szerintem inkább valóban el lett-e végül kaszálva a játék.

Ezenkívül a hírhez annyit tennék hozzá, hogy szerintem egy szó sem igaz belőle. Csak gondoljatok vissza az utóbbi akárhány évre! Pontosan nulla darab infó szivárgott ki Rockstar játékról. Valahogy nagyon jól titkolják a dolgokat.

válasz erre

Moby Dick

1 éve, 1 hónapja és 27 napja

A Rockstartól bármi kitelik.

válasz erre

Patrik94

1 éve, 2 hónapja

Na ne. Az egyik legpoénabb játék volt az első!

válasz erre

kpal

1 éve, 2 hónapja

Én ezzel vagy az újabb GTA-val is kiegyezzek.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profilja