Elindultak a Halo 2 PC-s béta tesztjei

2020. április 17.
8.7381
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Tovább gyarapodik a Halo: The Master Chief Collection PC-s portja, ugyanis a mai nappal megkezdődtek a Halo 2 publikus tesztjeihez, legalábbis egy bizonyos számú, szerencsés felhasználó számára egészen biztosan.

Azok vehetnek részt a mostani próbakörben, akik regisztráltak a 343 által futtatott Halo Insider programba, azonban ha ez a része megvolt, azaz kvázi jelentkeztünk, onnantól kezdve számunkra is ott a nagy lehetőség, hogy belevessük magunkat a valaha készült egyik legjobb Halo-játékba.

Azt még nem tudni, hogy a teljes játék mikor egészítheti ki a pakkot, hiszen megjelenési dátumról nem szól a fáma, de vélhetően az elkövetkezendő hetekben, legrosszabb esetben 1-2 hónapon belül megérkezik teljes pompájában a játék.
Halo: The Master Chief Collection PC-s portja, ugyanis a mai nappal megkezdődtek a Halo 2 publikus tesztjeihez, legalábbis egy bizonyos számú, szerencsés felhasználó számára egészen biztosan.'>
4 hozzászólás

Gólem

4 éve, 3 hónapja és 12 napja

Hát, nekem nem jött ki a game. szomorú smiley

válasz erre

muki

4 éve, 3 hónapja és 12 napja

Nem is olyan régen még nem gondoltam volna, hogy az Xboxom eladása után én ezzel még bármikor játszom. röhögő smiley De örülök hogy jön, imádtam ezt a szériát.

válasz erre

Ronalddo

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Nekem nem jött email, pedig fel vagyok iratkozva. meglepett smiley

válasz erre

Direktor

4 éve, 3 hónapja és 13 napja

Újra fogok Halozni. mosolygó smiley Egész hihetetlen.

válasz erre
Halo: The Master Chief Collection
6.071 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja