Elindult a hivatalos LittleBigPlanetUK csatorna a YouTube-on

2009. április 02.
2.2291
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Kreatív vagy? Jól ismered a világ nevezetességeit? Szívesen megalkotnád azokat kedvenc platform anyagodban, hogy utat nyerj az anyabolygó körül? Akkor irány a frissen beizzított, hivatalos, LittleBigPlanetUK csatorna a YouTube-on.

A guilfordi csapat innovatív jump'n'run mókája egy elszeparált felülettel vár mindenkit, hírekkel, érdekességekkel, természetesen videókkal és most egy szenzációs nyereményjátékkal is.

Az Around the World in 80 Sackboys névre hallgató kompetícióban részt vevőknek "csupán" annyi a dolguk, hogy a játékban megalkotják kedvenc városuk, országok nevezetességét, vagy jellegzetességét, amelyet utána a YouTube közössége elé vethetnek, előszavazásra. Az előszavazásból továbbjutott művek közül már a Media Moecule fogja kiválasztani a legjobbakat. A nyeremény nem piskóta, egy kétszemélyes utazás vágható zsebre a világ körül, plusz 1000 Font költőpénz is üti a legügyesebb markát. Irány a kreatív részleg, Kedves Sackboy-ok és Sackgirl-ök. Az alábbi linken máris beléphettek a KisNagyPlanéta "csőbe húzott" világába.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.


LittleBigPlanetuk' target='_blank' rel='nofollow'>Official UK LittleBigPlanet YouTube Page
nincs még hozzászólás

LittleBigPlanet
nincs ár
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

gery1113 profiljamarco profiljaImperator profiljarDAVE profiljaMarduk profiljasony1515 profiljaWickedSick profilja5t3v3nk3 profiljaSándorkolbász profilja