Elindult a DJ Hero hivatalos honlapja

2009. március 23.
1.6781
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
Ebben az évben kibővül a Hero sorozat, több megnyilvánulás is utalt már rá korábban, így nyilván senkit sem lepett meg különösebben a dolog.
Advertisement

A népszerű Guitar Hero sorozat metal hangszereit egy pofás lemezlovas pultra cseréljük, a vadóc riffeket pedig elektronikus dallamokra és már mehet is nagy zenei kevergetés. Megjelenési dátumot nem közöl a site, ezzel szemben megerősíti, hogy lesz "PlayStation-ös", Xbox 360-as, illetve Nintendo Wii-s verzió is.

Sajnos egyelőre ennyivel be is zárult az információs csatorna, a hivatalos weboldal rajongói hangorkánja fogadja a betévedő szemlélődőket és ha már itt vagyunk, felíratkozhatunk hírlevélre. Ezzel gyakorlatilag be is zárult a lehetőségek szegényes listája, talán az elkövetkezendő hónapokban bővülni fog majd hasznos, informatív tartalmakkal is.

A DJ Hero-t az ex-Codemasters-es, valamint ex-Rare-s emberkékből verbuvált FreeStyleGames pofozza össze, és az Activision vállalja magára a kiadó szerepét, mint a Guitar Hero esetében is tette azt. Korábbi hírek szerint még idén érkezik az első lemezlovas "szimulátor", ha szabad ilyen skatulyába raknunk az anyagot. Amint konkrétumokkal is beljebb leszünk, visszatérünk rá melegében. A linket lejjebb lelitek meg, lessétek meg magatoknak.

DJ Hero Official Website
Advertisement
nincs még hozzászólás

DJ Hero
19.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
Advertisement
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljajorgosz profiljarDAVE profiljamarco profilja