Elindult az ASUS OC Showdown 2015 első fordulója

2015. február 04.
1.4821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
Manapság egyre több kísérletező kedvű felhasználó próbálkozik meg a gyári adatoknál többet kihozni legfontosabb hardvereiből, melyet a gyártók is egyre egyszerűbbé tesznek nekünk a különféle ingyenes szoftverekkel.

Az eSporthoz hasonlóan a túlhajtási versenyek is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak és egyre több szponzor áll a megnövekedett számú rendezvények mögött. Az ASUS mindig is támogatta az efféle törekvéseket, nemrég pedig örömmel jelentették be, hogy elindult az ASUS OC Showdown 2015 első fordulója.

Egészen pontosan az Extreme bajnokság résztvevői indulhattak nemrég el, a forduló vége pedig március másodikán lesz. Ebbe a kategóriába azok szerepelnek, akik a fagypont alatti túlhajtásban jártasak, a többieknek pedig a Formula mezőnyben kell bizonyítani. A Formula első fordulója március 6-tól április 6-ig tart, a fordulók száma pedig mindkét esetben három. Az ASUS mellett olyan nagy nevek támogatják a rendezvényt, mint például az Intel, a G.Skill, az Enermax és a HyperX.
3 hozzászólás

totyak

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Egy túlhajtásnak több formája is lehet, vagy miért kell ebből verseny? Arra gondolok, hogy feltételzem a versenyzők ugyanazokat a hardvereket, felszereléseket kapják. Ezekből ugyanaz hozható ki elvileg szerintem.
De valamit nyilván rosszul gondolok, mert amúgy nem lenne verseny.

válasz erre

kpal

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Akkor itt lesz az egyik magyar tuning mester is

válasz erre

bekecs

6 éve, 5 hónapja és 26 napja

Remélem lesz valami online közvetítés mert ez állati!

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profiljagery1113 profiljarDAVE profiljamarco profilja