Elindult a Nadirim fejlesztői blogja

2011. február 10.
2.7191
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Lilith profilja, adatai
Lilith
Remek hírrel örvendeztethetjük meg a Nadirim című játék rajongóit, ugyanis a Digital Reality és a Twisted Tribe hivatalosan is bejelentették, hogy elindult a szoftver fejlesztői blogja, így bárki nyomon követheti a projekt fejlesztési munkálatait: Nadirim.com/' target='_blank' rel='nofollow'>Nadirim fejlesztői blog A készítők jelenleg a program új verzióján munkálkodnak gőzerővel, amely az előző változattól szinte teljesen eltérő lesz.

A brigád több dolgot is átdolgoz a matériában, például a térképeket, a küldetéseket, a skillek-et, a harcrendszert, a grafikát, a zónákat és a többi.

A Nadirim egy ingyenesen játszható, böngészőalapú, free to play modellen alapuló MMORPG, amelynek középpontjában az arab mitológia világa áll. Az alkotás története az Örök Nap birodalmában játszódik, a kalifa 100 évvel ezelőtt feláldozta az életét, hogy örök napsütés uralkodjon a fenntartóságban és győzedelmeskedjen a gonosz Nadir uralma felett. Terve megvalósul, de az idők során az emberek elveszítik a jóságba vetett hitüket, ennek következtében a nap lenyugszik. A matériában az lesz a feladatunk, hogy diadalmat arassunk a sötét uralkodó felett és újra fény ragyogja be a birodalmat. A produktumban öt karakterosztály közül választhatjuk ki a számunkra legszimpatikusabbat, lehetünk nomádok, bölcsek, banditák, karaván mesterek, vagy harcosok.


Elindult a Nadirim fejlesztői blogja - 2. kép

Nadirim című játék rajongóit, ugyanis a Digital Reality és a Twisted Tribe hivatalosan is bejelentették, hogy elindult a szoftver fejlesztői blogja, így bárki nyomon követheti a projekt fejlesztési munkálatait: Nadirim.com/' target='_blank' rel='nofollow'>Nadirim fejlesztői blog A készítők jelenleg a program új verzióján munkálkodnak gőzerővel, amely az előző változattól szinte teljesen eltérő lesz.'>
4 hozzászólás

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 24 napja

jó lesz ez a matéria ami a produktumban leledzik mint alkotás, igaz Lilith?

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 1 napja

De szerintem igenis. Pontosan olyan stílusú, mint pár évvel ezelőtti RTS-ek. Nagyon jók voltak azok a játékok, és nagyon hiányoznak. A Nadirim nagyon szép game.

válasz erre

Shade

14 éve, 4 hónapja és 1 napja

Most ezt te sem gondoltad komolyan. :0

válasz erre

Vendég

14 éve, 4 hónapja és 1 napja

Ha a harcrendszert valóban átalakítják, akkor ez lesz a legjobb online game.

válasz erre
Nadirim
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja