Elindult a Blacklight: Retribution nyílt bétája

2012. február 29.
1.8011
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnap esti órákban a Perfect World csapata egy hivatalos közlemény segítségével hozta a nagyvilág tudomására, hogy elindultak végre a Blacklight: Retribution nyílt béta tesztjei, ami annyit jelent, hogy immáron bárki szabadon kipróbálhatja az alkotást.

A tesztek keretein belül a játékosok három multiplayer pályába nyerhetnek bepillantást, valamint a karaktergeneráló korai stádiumába, illetőleg egyéb érdekességekbe, így például a crafting rendszerbe.

Az MMOFPS kategóriába tartozó alkotást szerencsére nem csak a béták ideje alatt, hanem a későbbiekben is teljesen ingyenesen lehet majd elérni, a Zombie Studios fejlesztésében készülő online akciójáték ugyanis free to play rendszeren fog alapulni, végleges változatának indulása pedig még valamikor ebben az esztendőben várható.

Amennyiben azonban már most szeretnéd kipróbálni az egyedi világban játszódó és egyedi elemekkel is rendelkező MMOFPS-t, akkor IDE kattintva regisztráld magadat a már javában zajló nyílt bétára és vesd bele magadat a Blacklight: Retribution világába.
Blacklight: Retribution nyílt béta tesztjei, ami annyit jelent, hogy immáron bárki szabadon kipróbálhatja az alkotást.'>
2 hozzászólás

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Regelve! Nagyon tetszik!mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 2 hónapja és 7 napja

Ezt megnézem. Az MMOFPS amúgy nagyon nagy ötlet!mosolygó smiley

válasz erre
Blacklight: Retribution
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profiljaKisember001 profilja