Elindult az Epic Games Store éves nagy kiárusítása

2022. május 19.
27.1571
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Az Epic Games Store óriási éves kiárusítása visszatért, négy hétig ingyenes játékokkal és rengeteg népszerű játék leértékelésével - a Mega Sale során a különböző címekre vonatkozó kedvezmények mellett a felhasználók egyetlen 25%-os kedvezménykupont is kapnak, amelyet egy általuk választott Epic Games Store-játékra használhatnak fel.
 

Az Epic Games Store Mega Sale május 19-én kezdődik és június 16-ig tart. A leárazás során több mint 1600 játékra és kiegészítőre adnak akár 75%-os kedvezményt, köztük a Tiny Tina's Wonderlands (20%-os kedvezmény), a Ghostwire: Tokyo (34%-os kedvezmény), Final Fantasy 7 Remake Intergrade (29%-os kedvezmény), Sifu (20%-os kedvezmény) és Far Cry 6 (50%-os kedvezmény).

A 25%-os kupon minden Epic Games Store felhasználó számára elérhető lesz. Ha egyszer vásárolsz a kuponnal, azonnal kapsz egy másikat, amit a következő vásárlásodnál használhatsz fel. Ezek a kuponok csak játékokra használhatók fel - DLC vagy játékon belüli vásárlásokra nem.

Az akcióban minden héten lesz egy ingyenes játék is, bár az Epic még nem jelentette be, hogy melyek lesznek ezek a játékok. A 2021-ben az ajándékozás az NBA 2K21-gyel kezdődött. Irány az Epic Games Store!
2 hozzászólás

Patrik94

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Elég nekem az ingyenes Borderlands 3.

válasz erre

petrovicsz

1 hónapja, 1 hete és 5 napja

Én innen csak és kizárólag ingyen cuccokat szerzek be.

válasz erre

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

marco profilja