Elindult a The Crew Rewards Program, amivel 19 autót szerezhetsz a The Crew 2-höz

2018. június 21.
4.3381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Egy nagyszerű kezdeményezést indított útnak a Ubisoft a The Crew 2-höz, ami arra ösztönzi majd a játékosokat, hogy még egyszer előszedjék az első részt, ezzel ugyanis most 19 új járművet oldhatnak fel maguknak a folytatáshoz.

A The Crew Rewards Program lényege, hogy teljesítsünk egy sor kihívást, és ha elég ügyesek vagyunk, akkor mindegyikkel garantált hozzáférésünk lesz egy-egy extra járgányhoz a The Crew 2 keretein belül.

A program már elérhető a játékban, és akadnak köztük viccesen egyszerűek is, például egy Ford Mustang GT 2015 vár ránk, ha minden aspektusból módosítjuk egy járművünk külsejét, ha pedig elérjük az ötvenes szintet egy Maserati Gran Turismo gördül be a garázsunkba.

Mindez persze csak a jéghegy csúcsa, így ha érdekel a program, töltsd be újra a The Crew első részét, hogy a jövő hétre esedékes premierkor már egy sor extra járgánnyal indíthasd a The Crew 2-t.

Nézd nagyban ezt a videót!



The Crew 2-höz, ami arra ösztönzi majd a játékosokat, hogy még egyszer előszedjék az első részt, ezzel ugyanis most 19 új járművet oldhatnak fel maguknak a folytatáshoz.'>
3 hozzászólás

drift3r91

6 éve, 3 hónapja és 25 napja

Ez a játék egy borzalom, mást nem tudok róla elmondani, zárt bétán 5percet birtam vele. Gépigény vicc, játékmenet 0 fizika 0 és most nem a törésre gondolok, hanem a faltól falig lepattansz bármilyen ugartóról tetőről házoldalról dologra. Ingyen sem kéne, UBI nem tud autós játékot csinálni, retek a wildlandsbe retek a watch dogsba az rányitás itt se jobb és aki arra izgul hogy 5000 méter magasan átalakul autóvá és zuhan fél percig annak csak gratulálni tudok.

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 3 hónapja és 25 napja

Jó ötlet, főleg hogy össze is kapcsolják az első résszel Bírom az ilyet.

válasz erre

Direktor

6 éve, 3 hónapja és 25 napja

Igen jól néznek ki! meglepett smiley

válasz erre
The Crew 2
13.790 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja