Elindult a Star Wars Battlefront 2 zárt alfája

2017. június 29.
4.5381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Minden különösebb előzetes figyelemfelkeltés és egyéb nélkül a DICE és az EA ma reggel hivatalosan is elindította a Star Wars Battlefront 2 első zárt alfa tesztjeit, amivel most először tudja kipróbálni szélesebb réteg is az alkotást.

A zárt alfa egyelőre nagyon szűk körnek érhető csak el, ezáltal ha te még nem kerültél be, ne mérgelődj, hiszen kizárólag a csókosok férhetnek hozzá ehhez a változathoz, ellenben a tesztek indulása nagyszerű hír annak fényében, hogy biztosak lehetünk benne: a Star Wars Battlefront 2 dolgai ütemszerűen haladnak.

A zárt alfát egyébiránt nem is veri nagy dobra az EA, az indulás híréről is csak néhány zajos rajongónak köszönhetően hallhattunk az interneten keresztül.

Ha esetleg hidegen hagyna téged ez az egész, de a játékról szívesen néznél valamit, akkor hadd ajánljuk figyelmedbe az alábbi videókat, amelyeken többek között a loot- és a csillagkártyák rendszerét ismerhetjük meg alaposabban.





Star Wars Battlefront 2 első zárt alfa tesztjeit, amivel most először tudja kipróbálni szélesebb réteg is az alkotást.'>
2 hozzászólás

Mordorer

7 éve, 4 hónapja és 20 napja

Grrrrrrrr nem kaptam meghívót pedig regeltem. szomorú smiley

válasz erre

totyak

7 éve, 4 hónapja és 21 napja

Majd, ha gameplayt nyomnak az alfából (ha lehet egyáltalán), abba belelesek.

válasz erre
Star Wars Battlefront 2
2.247 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljafighterlaci profiljaDav2377 profilja