Elhunyt Steve Jobs, az Apple alapítója

2011. október 06.
4.4771
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Steve Jobs, az Apple cég alapítója és egykori vezérigazgatója, nem sokkal lemondását követően eltávozott az élők sorából.

Steve-et a vállalkozók és cégvezetők egyik legkiemelkedőbb alakjaként tartotta számon a világ, és halála nem csupán a vállalat, de egyúttal az amerikai ipar és több százmillió ember számára is óriási veszteséget jelent; versenytársa, Bill Gates is őszinte fájdalommal vette hírét a sajnálatos esetnek.

Tegnap, október 5-én az Apple cég ikonikus alakja, Steve Jobs elhunyt: a gigászi vállalat alapítóját és egykori vezérigazgatóját 56 esztendős korában érte a halál.

Steve hozzávetőlegesen egy hónapja, augusztus végén mondott le vezérigazgatói posztjáról, valószínűsíthetően agydaganatából kifolyólag - bár erre ő maga sosem bólintott. Az Apple cég sorsa sokak szerint már ekkor megpecsételődött. Az ipar eme pallérozott elméjének jobblétre szenderülésével mintha egy dinasztia tűnt volna le az Apple birodalomban.

Mélységes szomorúsággal jelentjük be, hogy Steve Jobs elhunyt - tájékoztat minket az Apple.

"Steve éles elméje, szenvedélye és energiája volt számtalan olyan innováció forrása, amely valamennyiünk életét jobbá tette. Stevenek hála a világ mérhetetlenül jobb lett."

"Legjobban feleségét, Laurene-t és családját szerette. Együtt érzünk velük és mindazokkal, akiket lenyűgöztek az ő kivételes adottságai."


Bill Gates az alábbiakat fűzte a szomorú esethez:

"Fájdalommal értesültem Steve Jobs haláláról" - mondta a Microsoft alapítója. - "Melinda és én őszinte részvétünket fejezzük ki családjának és barátainak, és mindenkinek, akihez Steve közel állt az ő munkásságai révén."

"Steve és én először mintegy 30 éve találkoztunk, kollégák, vetélytársak és barátok voltunk több mint egy fél életen keresztül. A világ ritkán lát olyat, aki olyan komoly benyomással van az emberekre, mint Steve, akinek még sok-sok eljövendő generáció fogja érezni a hatását. Mi, akik voltak olyan szerencsések, hogy együtt dolgozhattak vele, megtisztelve érezzük magunkat.

Kifejezhetetlenül hiányozni fog."
14 hozzászólás

Shadow

13 éve, 6 hónapja és 20 napja

Régen a Discovery-n ment még egy dokumentum film az Apple-ről. Benne volt a cég felemelkedése és története, akár hányszor ment én mindig megnéztem, elképesztő volt valahogy újra és újra végighallgatni Steve történelmét. Ő tényleg egy valóságos zseni volt, hatalmas tisztelet neki. R.I.P.

válasz erre

lacyboy

13 éve, 6 hónapja és 21 napja

R.I.P

válasz erre

Cpt_Nihil

13 éve, 6 hónapja és 21 napja

Steve Jobs, az ipar géniusza - és az avatatlan divatdiktátor - nincs többé... Sokatokhoz hasonlóan én sem vagyok nagy Apple fan, mégis érzem az űrt, amit hátrahagyott szomorú smiley

Nyugodjék békében!

válasz erre

gymtonic74

13 éve, 6 hónapja és 21 napja

A neve mar kitorolhetetlen a szamitogep iparbol. Emleke orokke elni fog. Nyugodj bekeben Steve Jobs!

válasz erre

skyman

13 éve, 6 hónapja és 21 napja

Bár nem vagyok egy nagy Apple fan, de nyugodjék békében.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 21 napja

Aztakuuuuuu...meglepett smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 22 napja

Rest in Peace! szomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 22 napja

Szomorú tény, hogy még mindig gyógyíthatatlan ez a betegség. Ha az lenne, nem halt volna meg. A pénzzel nem lehet életet vásárolni. szomorú smiley

Az egyik legnagyobb arc volt a számtech palettán. iPhone-om és MacBook-om van, amit neki köszönhetek. Mostantól ez a két eszköz már nem csak fém és műanyag, hanem emlék.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 22 napja

RIP! Nagy volt amit csinált! szomorú smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 22 napja

uhh ez mellbe vágott. hihetetlen.meglepett smiley isten nyugosztalja.

válasz erre

Vendég

13 éve, 6 hónapja és 22 napja

RIP Steve Jobs.szomorú smiley

válasz erre

marco

13 éve, 6 hónapja és 22 napja

Nem vagyok egy Apple fan, de ilyen helyzetben nem is ez a mérvadó. Sajnos egy olyan ember távozott ismét tragikus hirtelenséggel, aki egy olyan technológia lábnyomot hagyott a világban, ami immáron kitörölhetetlen és a jelent valamint a jövőt drasztikusan változtatta meg.

Éjszaka amikor külföldi kollégáink cikkeztek, bevallom, azt hittem hoax. Aztán Nihil jelezte, hogy a hír igaz, Steve Jobs nincs többé.

Csak és kizárólag a kezünkben, az íróasztalunkon, a zsebünkben és persze minden technológia iránt akár csak kicsit is nyitott ember szívében él tovább.

Nagy volt, szép volt, Isten Veled Steve Jobs!

válasz erre
12a(z) 2 -ből
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja