Elhunyt River, a Fallout 4 hűséges kutyatársa mögötti inspiráció

2021. június 27.
25.9701
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ma a Fallout korábbi fejlesztője, Joel Burgess megosztotta a szomorú hírt, miszerint a Fallout 4 kutyatársa, a Dogmeat mögött meghúzódó valós inspiráció eltávozott közülünk, azaz elhunyt River, a kutya, aki alapján mintázták a figurát.
 

A Twitteren Burgess megosztotta, hogy River milyen nagy hatással volt a Fallout 4-en dolgozó csapatra és Dogmeat karakterére. Burgess szerint nem mindig az volt a terv, hogy River, mint Dogmeat közvetlen inspirációja szerepeljen a játékban, azonban ő maga biztosítani akarta, hogy a Fallout 4 kutyatársa ne csak egy fegyver legyen. Miután látta, hogy egy új csapattag borítja az íróasztalt referenciafotókkal, amelyeken a német juhászok vicsorognak, Burgess elkezdte behozni Rivert a stúdióba.

Burgess elmagyarázta, hogy River-t nem azért hozták be, hogy "bökdössék", hanem hogy a csapat részévé váljon, és ami még fontosabb, hogy összekapcsolódjon a Fallout 4 Dogmeatjén dolgozó különféle fejlesztőkkel. Nyugodjon békében!

5 hozzászólás

petrovicsz

4 hónapja, 2 napja

Sajnálom, nyugodjon békében!

válasz erre

Patrik94

4 hónapja, 2 napja

Bakkkeeeeer. Hát igen, kutyaévekben nagyon elrohant az idő a játék fejlesztése óta! Nyugodjon békében a kiskutyus!

válasz erre

Moby Dick

4 hónapja, 2 napja

Ohh szegény kutyus.

válasz erre

Ronalddo

4 hónapja, 2 napja

Ohh bakker! Hát jó örök pihenést a kutyusnak!

válasz erre

fighterlaci

4 hónapja, 2 napja

RIP.

válasz erre
Fallout 4
13.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

1000feri profiljamarco profiljaGargameth profiljaKisember001 profiljasony1515 profiljaWickedSick profiljaaszkorbin profiljaGrifid profiljaM.O.R.P.H. profilja