Elhagyja a Konamit a Silent Hill zeneszerzője?

2009. december 01.
1.8731
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Yoyo profilja, adatai
Yoyo
Mitől lett a Silent Hill minden idők legnyomasztóbb játék-sorozata? Elsősorban a képi világtól, a történettől, valamint a felejthetetlen, néha szívbemarkoló, máskor rémisztő muzsikáitól.

A sorozat azonban hanyatlóban van, a Silent Hill: Homecoming kifejezetten rosszra sikerült a rajongók szerint, és most olyan pletykák kezdtek el terjengeni, amelyek miatt komolyan aggódni kezdtünk a horrorjáték sorsa miatt. Akira Yamaoka, aki a Silent Hill zenéjéért felelős, valószínűleg elhagyja a Konamit.

Tizenhat évnyi hű szolgálat és zeneszerzés után Akira Yamaoka kilép a horrorgyáros cégtől, így a Silent Hill sorozat sorsa még inkább megpecsételődik. Az úriember volt felelős azért, hogy a legdrámaibb jelentek alatt tovább tudta fokozni a hangulatot földöntúli muzsikáival, s ezek a dallamok meghatározó szerepet játszottak az eddigi részekben. Ha a hír igaznak bizonyul, akkor az eddig megszokott Silent Hill érzésnek végleg befellegzett, hiszen kevés zeneszerző tud olyan nyomasztó muzsikákat játékok alá varázsolni, mint Yamaoka.
nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Botyi profiljamarco profilja