Elfogadható árcédulával és 4-5 órás üzemidővel rendelkezhet majd a PSP2

2011. január 28.
2.2471
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tegnapi nap kétség kívül a Sony legújabb jövevényéről, a PSP2-ről, avagy kódnevén az NGP-ről szólt, megtudtunk szinte minden lényeges információt az immáron hivatalos masináról, többek között azt, hogy brutális teljesítményre lesz képes.

Arról azonban mélyen hallgatott a Sony gárdája, hogy ezért a teljesítményért nekünk mennyit kell majd fizetnünk, a kis masina áráról ugyanis egyelőre semmiféle konkrétum nem látott napvilágot. Sajnos számokat most sem tudunk mondani, de a Sony európai divíziójának a vezére úgy nyilatkozott, hogy elfogadható lesz a kis gépezet ára.

Hogy pontosak legyünk, Andy House azt mondta, hogy az emberek "megengedhetik" maguknak a PSP2 megvásárlását. Hogy melyik ország szintjéhez viszonyítottan értette ezt Andy, azt sajnos nem tudjuk, mindenesetre véleményünk szerint biztosan nem lesz drágább a készülék a Nintendo 3DS-nél. Az árcédula mellett egyébiránt napvilágot látott egy pletyka is a konzolról, pontosabban annak üzemidejéről, az Eurogamer csapata ugyanis úgy értesült, hogy folyamatos használat mellett akár 4-5 órát is kibírhat a PSP2 akkumulátora, ami teljesítményéhez képest kiváló érték lenne. A gond csak az, hogy mindez egyelőre még nem a Sony hivatalos álláspontja, így bár az ár elfogadható lesz, az üzemidő értékeinek megerősítéséig várjunk türelemmel.
4 hozzászólás

totyak

14 éve, 3 hónapja és 18 napja

Francokat bírja ez 5 órát. Seperc alatt lemerül majd. Hiába lesz hordozható, mert mindig konnektorhoz lesz kötve. Ráadásul az elfogadható ár sem nekünk lesz elfogadható. Amúgy tetszik a gép.

válasz erre

Shade

14 éve, 3 hónapja és 19 napja

Én a sima psp-t 3 naponta szokom tölteni, kb minden nap használom, együtt véve kb 4órát bír, de függ attól is, hogy hány mhz-re van állítva én mondjuk nemtettem maxra. De arra nagyon kiváncsi leszek, hogy mennyi az az elfogadható ár és hogy európában is elfogadható lesz-e, mert magyarországon pl minden baromi drága.

válasz erre

Vendég

14 éve, 3 hónapja és 19 napja

azért 5 órát nehezen tudok elhinni. nekem a sima psp sem bírja tovább 2-3 óránál...

válasz erre

marco

14 éve, 3 hónapja és 19 napja

Épp ezen filózgattam tegnap, hogy egy négymagos procis cucc meddig fogja húzni...

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profiljaKisember001 profiljamarco profilja