Élettel teli világot ígér a Horizon: Forbidden West

2021. november 22.
32.9701
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gladosfreeman profilja, adatai
Gladosfreeman
Az előző generációban a PlayStation számára az egyik legfontosabb címe volt a Guerilla Games által fejlesztett Horizon: Zero Dawn, melyhez egy ideje tudjuk, hogy érkezik a folytatás, a Horizon: Forbidden West, melyhez új infók érkeztek.

A Horizon: Forbidden West a 2022-es év vitán felül egyik legjobban várt játéka, köszönhetően az első rész kétségkívül magas minőség-színvonalon szállított játékélménye végett. Valamint nem elhanyagolható tény, hogy remek volt a prezentációja. Ezen is kíván erősíteni a folytatás, legalábbis erre engedhetünk következtetni a PlayStation legújabb blogposztja után, ahol a fejlesztőcsapat közösségi főnöke adott további információkat a játék világáról.

Ezek alapján a játékban a különböző törzsek nagyon sok szempontból különbőzek lesznek, ez értendő a fegyverhasználatukra és harcmodorukra is, nem csak egy másik skin lesz egyikre vagy másikra pakolva. Ugyanilyen alapos gondot fordítottak a környezetre, és az NPC karakterekre is, sokkal jobban lesz ez a két aspektus szinkronban egymással, élettel telibbnek ígérkezik.
Horizon: Forbidden West, melyhez új infók érkeztek.'>
3 hozzászólás

Patrik94

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

Oké, csak jönne már. röhögő smiley

válasz erre

fighterlaci

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

De várom már. mosolygó smiley

válasz erre

petrovicsz

2 éve, 7 hónapja és 17 napja

Csak már jönne... mosolygó smiley

válasz erre
Horizon: Forbidden West
22.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások