Élesítve a Life With PlayStation szolgáltatás

2008. szeptember 18.
2.4031
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A mai napon végre elstartolt a konzolokon eddig egyedülálló szolgáltatás, amely a Life With PlayStation névre hallgat és teljes mértékben ingyenes a letöltése, használatba vétele.

A service-t a Folding@home ikonra kattintva lehet előcsalogatni, miután a system leránt a netről egy 126MByte-nyi terjedelmű adatcsomagot. Amint ezzel megvagyunk és gond nélkül települt a rendszer, máris egy interaktív hírforrással lehetünk beljebb.

Időjárás előrejelzés, naprakész Google hírek, háromdimenziós, mozgatható Földgömb és további érdekességek várják a felhasználókat mától, a Life With PlayStation szolgáltatás keretein belül. A Folding@home rendszer továbbra is elérhető marad, csak mostantól az is ezen programon belül lesz megtalálható.

A hírek és az aktuális időjárási információk beszerzése közben saját zenei track-ek is lejátszhatók a HDD-ről, ily módon téve valóban élvezetessé a napi szintű képbekerülést. A Sony kitett magáért, ez kétségtelen. Tekintsétek meg a Sony guide videóját, majd irány a vadonatúj szolgltatás. Egy biztos, ezentúl nem csak csvegni és játszani ülünk majd le, kedvenc konzolunk elé.

Töltsd le a Flash Playert, hogy használhasd a Game Channel TV-t.
1 hozzászólás

richie8

7 éve, 8 hónapja és 23 napja

Újabb remek szolgáltatás, amiért megérdemli a sony, hogy a nagyok között legyen.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

M.O.R.P.H. profiljaGargameth profiljaMarduk profiljatotyak profiljanurbanu profiljagery1113 profilja