Elérte az 1 millió eladott példányt a Remnant: From the Ashes, érkeznek az első bővítmények

2019. október 31.
9.1931
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legtöbben nem fogadtunk volna túl nagy összegben arra, hogy a Remnant: From the Ashes sikeres lesz, márpedig a Gunfire Games simán felülmúlta vele a Ghost Recon Breakpointot is, ami igaz, nem nagy elismerés.

Történt ugyanis, hogy a Remnant: From the Ashes-ből a legnagyobb csendben elment 1 millió példány, ami kifejezetten kellemes meglepetés egy ilyen finoman szólva sem túlpolírozott és tripla-A kategóriás projekttől, amit annyira szeretnek az emberek, hogy a készítők most nekiláttak az extra tartalmak gyártásának.

Elérte az 1 millió eladott példányt a Remnant: From the Ashes, érkeznek az első bővítmények - 2. kép

Merthogy addig kell ütni a vasat, amíg meleg, ezért a Gunfire Games bejelentette, hogy még ma érkezik hozzá egy óriási frissítés Hardcore Update név alatt, és míg jövő tavasszal egy újabb nagy bővítményt kapunk - benne egy túlélő móddal -, addig 2020 végén valami nagy meglepetésre készülnek a fejlesztők. Izgatottan várjuk a híreket!

Remnant: From the Ashes sikeres lesz, márpedig a Gunfire Games simán felülmúlta vele a Ghost Recon Breakpointot is, ami igaz, nem nagy elismerés.'>
1 hozzászólás

petrovicsz

4 éve, 10 hónapja és 6 napja

2020 vége? meglepett smiley Hát az még nagyon odébb van.

válasz erre
Remnant: From the Ashes
12.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja