Elérte a 4 milliós példányszámot a Resident Evil 7

2017. október 18.
2.6161
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom nagy örömmel jelentette be ma délután, hogy a Resident Evil 7 máris elérte a kiadó által kitűzött célt, ezáltal a sorozat legutóbbi epizódjából összejött a 4 millió leszállított példány.

Ez összességében elképesztő teljesítmény, ha azt vesszük alapul, hogy a játék januárban jelent meg, és ezzel az eredménnyel a sorozat hatodik legjobban fogyó tagjává vált, méghozzá közvetlenül a Resident Evil 2 mögött, amelyből közel 5 millió ment el, miközben az élen még mindig a Resident Evil 5 áll a 9,5 millió leszállított példányszámmal.

Ez a mennyiség pedig a jövőben még tovább növekedhet majd, hiszen érkezik a Resident Evil 7: Gold Edition, benne egy halom DLC csomaggal, amelyekkel összezárva újabb milliókkal emelkedhet ez a szám, miközben az elemzők úgy vélik, hogy teljes életciklusa során akár a 10 millió példányt is elérheti majd.
5 hozzászólás

totyak

11 hónapja, 3 hete és 6 napja

A sorozat 6. legjobban fogyó tagja. Azt a k*rva, hogy erre büszkének kell már lenni, ide süllyedtünk.

válasz erre

PC-n alig fogyott Owners: 483,275

válasz erre

Mordorer

1 éve,

Ha így halad meg fogja dönteni azt a 9.5 milliós csúcsot hamarosan.

válasz erre

Vidoros

1 éve,

Jó hát amilyen **** RE-k voltak évekig nem csoda hogy rákaptak.

válasz erre

zender

1 éve,

Az bizony nagyon szép eredmény.

válasz erre
Resident Evil 7
14.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Hellblade profiljaManiac profiljamarco profiljaDNS profiljaMarduk profiljaiPet profiljaWickedSick profiljagokuvsvegita profiljaWarriorAutobot profiljagery1113 profiljaImperator profiljaLaci721 profiljazxricsi profilja