Elérhető a Firefox 3 Beta utolsó verziója

2008. április 03.
1.7751
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Gömi profilja, adatai
Gömi
Közeledik a harmadik Mozilla Firefox debütálása.
 

Ennek jele, hogy a mai naptól immár elérhető a Firefox 3 ötödik, egyben utolsó béta verziója. Az előző verzióhoz képest nem kevesebb, mint 750 változtatást eszközöltek a fejlesztők, többek között a webes kompatibilitás és a megbízhatóság fokozása érdekében eszközöltek változtatásokat a béta 4-es verzióhoz képest. A kozmetikázások nagy részét a tesztelők visszajelzései alapján végezték el a fejlesztők.

Várhatóan egy jóval kevésbé sebezhető böngészőt köszönthetünk az idén júniusban megjelenő Firefox 3-ban. Az talán nem meglepő, hogy az elvégzett tesztek alapján, a Firefox kevésbé memóriaigényesnek, és gyorsabbnak bizonyult a konkurenciánál, elvégre is leginkább ennek köszönheti népszerűségét az alkalmazás, más kérdés, hogy a személyi számítógépek túlnyomó többségén az Internet Explorert használják.

A jelek szerint tehát a ravasz róka továbbra sem talál majd legyőzőre, mármint ami a használati értéket illeti. A Firefox 3 ezen felül személyre szabhatóságot is ígér praktikus szolgáltatásainak finomításaival. Megjelenés tehát idén júniusban!
3 hozzászólás

Dante576

12 éve, 10 hónapja és 1 napja

jah az tuti én is sok ismerősnél a Rókát látom a gépen!Miben rosszabb a letöltés kezelője?

válasz erre

marco

12 éve, 10 hónapja és 1 napja

Én most is használom a 3-as rókát, és valóban gyorsabb, de pl a letöltést rosszabbul kezeli, mint a jelenlegi verzió. Egyébként az, hogy a személyi számítógépek túlnyomó többségén ie-t használnak, már régen nem igaz. Kb mindenhol egyenlő az arány, van ahol az ff már sokkal nagyobb teret bekebelezett, mint az ie.

válasz erre

Dante576

12 éve, 10 hónapja és 1 napja

Már várom nagyon mert mindig is Firefox párti voltam!Próbáltam én már sook féle böngészőt de semmi nem volt olyan jó mint a róka

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt