Elérhető az XCOM: Enemy Unknown PC-s demója a Steamen

2012. szeptember 25.
2.2761
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Történelmi pillanatokhoz érkezik idén ősszel a játékvilág, hiszen a 2K Games védő szárnyai alatt megjelenhet egy közel két évtizedes legenda, avagy az XCOM: Enemy Unknown feldolgozása.

A játékot sok régi, de legalább ugyanannyi új rajongó is várja már, aki pedig szó szerint tűkön ül az alig három hét múlva bekövetkező premierig, annak jó hír lehet, hogy az illetékesek néhány órával ezelőtt fellőtték a Steam kínálatába a Firaxis által készített taktikai stratégia kipróbálható változatát.

A demó nem nyújt ugyan alapos betekintést a játékba, de így is elérhető lesz benne az egyjátékos kampány két tutorial missziója, amelyek a megújult küllem mellett a játékmenet reformációjának elemeibe is betekintést nyújtanak majd.

A kiadó megerősítette ugyanakkor, hogy a jövőben konzolos kipróbálható változat is várható lesz a játékhoz, de a prioritást élvező platform az XCOM: Enemy Unknown esetében - akár tetszik, akár nem - a PC. A játék végleges változatának premierjére itt Európában október 12-én számíthatunk, a demót pedig IDE kattintva lehet letölteni.
XCOM: Enemy Unknown feldolgozása.'>
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 1 napja

Az a robot nekem máshonnan ismerős!meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 6 hónapja és 1 napja

Hú nagyon várom már!

válasz erre
XCOM: Enemy Unknown
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja