Elérhető a Winamp 5.70 újabb béta változata

2013. május 12.
1.5631
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
Az elkövetkező Winamp 5.70 fejlesztési munkálatai lassan de biztosan haladnak, ugyanis a Nullsoft csapata a napokban elérhetővé tette multimédiás alkalmazásuknak 3381-es build-számmal jelölt hatodik bétáját.

A mostani béta kiadás természetesen számtalan hiba javítását is elhozta, így például az MTP/P4S eszközökre történő adatátvitelnél jelentkező összeomlás, az Alt Gr billentyű okozta működési zavarok, és a nagy adatbázisok importálásánál és exportálásánál jelentkező grafikus felület fagyások is sikeresen javítva lettek.

A bug-vadászat mellett a felhozatalból persze nem hiányozhatnak még a frissített komponensek sem, amit a fejlesztők számtalan továbbcsiszolt funkcióval egészítettek ki. A Windows 8 esetében a program már továbbfejlesztett kompatibilitást kínál a többmonitoros rendszerekhez és a taskbar-módhoz, illetve a fájltársítások menetén is finomítások történtek.

A lejátszási lista helyérzékeny menüje "Explore item folder" funkcióval gazdagodott, ráadásul a könyvjelzők működésén, valamint a borítóképek kezelésén is sokat javítottak. A Winamp 5.70 most bejelentett Build 3381 Beta 6 változata már letölthető ezen a linken keresztül.
2 hozzászólás

Vendég

11 éve, 10 hónapja és 16 napja

Legjobb lejátszó

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 10 hónapja és 16 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja