Elérhető a Turtle Beach Xbox One-hoz készült új fülese

2014. október 10.
2.2941
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A Turtle Beach kínálatában már több éve jelen vannak a konzolos kiegészítők is, az újabb generáció érkezésével pedig nagy mértékben bővült a gyártó konzolos kínálata, hiszen a PlayStation 4 mellett az Xbox One tulajdonosok számára is készítenek kiegészítőket.

Nemrég egyik újdonságuk már a boltok polcaira is felkerült, hiszen tegnap bejelentették, hogy elérhető a Turtle Beach XO ONE headset, mely nevéből adódóan egy Xbox One-hoz készített füles. A headset egyébként külsőre elég visszafogottra sikeredett, ám a légáteresztős párnázatot látva bizonyára a kényelem is fontos szempont volt a tervezésnél.

A Bass Boost technológia sok játék remek zenéjénél szolgáltathat extra élményeket, melyeket az 50mm-es vezetők adnak majd át. A csatlakozás terén a 3.5mm-es megoldásra szavaztak a tervezők, így akár egyéb kompatibilis eszközeinkkel is használhatjuk majd az újdonságot, mely mellé jár majd az Xbox One Audio Controller is, melynek köszönhetően a kontrollerről is el lehet majd érni a fontosabb funkciókat. Az egyik legújabb Xbox One headset ajánlott ára átszámítva 19 000 Ft körül van, ami nagyjából egy komolyabb játék ára.
3 hozzászólás

totyak

10 éve, 4 hónapja és 6 napja

1000feri írta:
Máshoz nem is jó? röhögő smiley
Szerintem ez elég egyértelmű: "A csatlakozás terén a 3.5mm-es megoldásra szavaztak a tervezők, így akár egyéb kompatibilis eszközeinkkel is használhatjuk majd az újdonságot"

válasz erre

1000feri

10 éve, 4 hónapja és 7 napja

Máshoz nem is jó? röhögő smiley

válasz erre

juhaszandor

10 éve, 4 hónapja és 7 napja

Kifejezetten XBox One-hoz? Oda még úgyse készült sok, nincs nagy piaca. Ott jobban el is tudják adni.

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja