Elérhető a Street Fighter x Tekken 1.02-es PC-s frissítése

2012. július 02.
1.4971
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Capcom által közölt legfrissebb információk szerint végre elérhetővé vált a PC-s Street Fighter x Tekken 1.02-es sorszámot viselő frissítése, amely immáron a Steam és a Games for Windows Live kínálatából is tölthető.

A javítás az első fordulót követően a megmaradt nagyobb hibákat kívánja orvosolni, így többek között fixálja az online játékkal kapcsolatos problémákat, a menürendszer hiányosságait, valamint a hangokkal kapcsolatos fennakadásokat is.

Az illetékesek elárulták, hogy senki se ijedjen meg abban az esetben, ha nem talál megoldást az időközben felmerült problémákra, a háttérben ugyanis már formálódik a kicsit komolyabb szintet megütő 1.05-ös frissítés is, amely végre megoldja a fagyásokkal kapcsolatos hibákat, de a harcosokat érintő problémákhoz is hozzányúl.

Utóbbi javításnak egyelőre még nincs pontos megjelenési dátuma, de a Capcom elkülönített részlege - így legalább két darab fejlesztő - már gőzerővel dolgozik azon, hogy mielőbb elérhető legyen a PC-s Street Fighter x Tekken legújabb frissítése is.
Street Fighter x Tekken 1.02-es sorszámot viselő frissítése, amely immáron a Steam és a Games for Windows Live kínálatából is tölthető.'>
1 hozzászólás

Vendég

12 éve, 10 hónapja és 4 napja

Zsír. Bár nekem semmi bajom nem volt a gammával.mosolygó smiley

válasz erre
Street Fighter x Tekken
11.490 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások