Elérhető a Steam Big Picture Mode

2012. december 04.
1.6251
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Valve legfrissebb bejelentései szerint egy újabb kiváló szolgáltatást érhetnek el mától a Steam felhasználói, aminek köszönhetően tovább csökkenthetik a PC-s és a konzolos tábor közötti szakadékot, lévén izzították a Big Picture módot, amivel egy időben kontrolleres támogatást is elérhetővé tettek néhány videojátékhoz.

Az opciónak köszönhetően már nem kell irodai székben görnyedve játszanunk kedvenc játékainkkal, hiszen letelepedhetünk a televízió elé is a kanapéra, billentyűzet és egér helyett pedig kontrollert foghatunk a kezünkbe, így a konzolosok többé már ezzel az alternatívával sem tudják támadni a számítógépes rajongókat.

A Steamen a Big Picture mód bevezetésének okán óriási leárazások kezdődtek, így az új opciót támogató játékok többségét 75 százalékkal olcsóbban vásárolhatjuk majd meg magunknak.
1 hozzászólás

Neurotic

12 éve, 3 hónapja és 16 napja

A játékok amik most a steam dig picture miatt le vannak árazva eddig is rendelkeztek kontroller támogatással. Viszont marha jó ötlet az update alkalmából ez a "kis" (akár -75%-os) leárazás.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
totyak profiljamarco profilja