Elérhető a PC-s játékosok számára is a Hitman: Sniper Challenge

2012. augusztus 02.
2.6671
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A konzolosok után a minap végre a PC-s játékosok is megkapták a Hitman: Sniper Challenge címre hallgató videojátékot, amelyhez első körben csak és kizárólag azok juthattak hozzá, akik korábban előrendelték a Hitman: Absolutiont.

Kereskedelmi forgalomban tehát egyelőre még ne is keressük a Sniper Challenge-t, az még csak az előrendelők kiváltsága - immáron számítógépeken is -, de ne aggódjanak azok sem, akik elmulasztották volna a lehetőséget, hiszen a mesterlövészkedésre kiélezett spin-off várhatóan teljes egészében bekerül majd az Absolutionbe is.

A PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra már korábban megjelent ajándék betöltésével a játékosok különféle mesterlövészetre fókuszáló küldetéseket hajthatnak végre a 47-es ügynök oldalán, így tehát nem egy idő előtt kipróbálható demóba, nem is a történet kampányába, hanem néhány exkluzív küldetésbe nyerhetünk bepillantást a játék segítségével.

A Hitman: Absolution várhatóan november magasságában fog felkerülni a boltok polcaira, méghozzá PC-re, PlayStation 3-ra és Xbox 360-ra is egy időpontban.
Hitman: Sniper Challenge címre hallgató videojátékot, amelyhez első körben csak és kizárólag azok juthattak hozzá, akik korábban előrendelték a Hitman: Absolutiont.'>
4 hozzászólás

Vendég

12 éve, 8 hónapja

Jól kinőtte magát ez a mellékszál!meglepett smiley

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja

Na akkor ez megy torrentre úgyis azonnal....

válasz erre

Vendég

12 éve, 8 hónapja

Boxon szétjátszottam már csomószor!

válasz erre

Braddock

12 éve, 8 hónapja

Én nem rendeltem elő ugyan de remélem hogy majd én is kipróbálhatom ezt a jó kis sniperkedést!

válasz erre
Hitman: Sniper Challenge
nincs ár
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profiljaManiac profilja