Elérhető a Microlab vezeték nélküli hangszórója

2014. április 13.
1.6281
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
petike737 profilja, adatai
petike737
A hangszórók manapság már alapfelszereltségnek számítanak az asztali gépek esetében, ráadásul egyre többen használnak ilyen eszközöket noteszgépük, vagy más hordozható eszközük mellé.

A kábelekkel azonban senki sem szeret bajlódni, még akkor sem, ha csupán egy 2.1-es rendszerről van szó, de pláne nem akkor, ha 5.1-es rendszert választ magának a felhasználó. A Microlab legújabb megoldásával erre kínálna alternatív megoldást, méghozzá a fehér és ezüst színben pompázó FC60BT személyében, ami egy nem mindennapi 2.1-es hangrendszer lenne.

Az átlagtól való eltérését a hangtovábbítás módjában fedezhetjük fel, hiszen az újdonság körül nem kell többé kábeleket látnunk. Ehhez olyan készülékkel kell rendelkeznünk, mely legalább Bluetooth csatlakozásra képes, de a fejlettebb eszközöknél ismert NFC is a támogatott megoldások között szerepel. Utóbbinak ráadásul dedikált gombja is van az irányítón, így még könnyebb a párosítás. A 105W-os erősítővel érkező termék ajánlott ára 450 dollár, vagyis nagyjából 100 000 Ft.
5 hozzászólás

amonrazoli

7 éve, 9 napja

egyszer jó lenne ilyenre váltani 9 éve vettem egy Genius 5.1 fa hangrendszert ma napig iszonyatosan szól,sok kábel néha zavar.

válasz erre

totyak

7 éve, 10 napja

Inkább elviselem a drótokat és spórolok 90k-t

válasz erre

kpal

7 éve, 10 napja

Jó bár más márka olcsóbban is tudja

válasz erre

zender

7 éve, 10 napja

Elviselném az asztalomon.

válasz erre

italianman

7 éve, 10 napja

Jól hangzik. Értitek . Bocs.Egyébként tényleg jó lehet.

válasz erre

kapcsolódó hírek, cikkek

Nincsenek kapcsolódó cikkek.

 
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Maniac profiljadarkomen profilja