Elérhető a Kingsoft Antivirus legfrissebb változata

2012. október 10.
1.6171
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A jelek szerint a Kingsoft Security fejlesztőcsapata nem tétlenkedik, ugyanis a napokban bejelentették a Kingsoft Antivirus alkalmazásuknak legfrissebb, 2012.SP5.2-es jelöléssel ellátott kiadását, ami már több újdonságot, továbbcsiszolt funkciót, na és persze elmaradhatatlan hibajavításokat hozott el.

Aki esetleg nem ismerné, a Kingsoft Antivirus egy a Windows operációs rendszerekre kihegyezett ingyenes antivírus szoftver, ami a vírusok mellett persze az egyéb számítógépes kártevők ellen is hatékonyan bevethető. A program különlegessége, hogy a beépített keresőmotorja mellett fel van vértezve a Cloud Security technológiával is, aminek személyében tulajdonképpen egy cloud, azaz felhőalapú keresőmotort köszönthetünk.

A Kingsoft Antivirus új változata már megnövelt képességű Download Shield modullal lett ellátva, ugyanis az már két további programot is teljes mértékben támogat, nevezetesen a Download Accelerator Plus-t és SRWare Iron Browser-t, ráadásul a kínálatában már felbukkant a szűrési funkció is.

A Windows alá telepített frissítésekhez és javításokhoz a szoftver bővített opciókkal rendelkezik, a kiszemelt tétel törlésén kívül már lehetőség van annak elmentésére is, de a továbbcsiszolt funkciók listáján többek között még megtalálható még fokozott makrovírusok elleni védelmi modul is. A Kingsoft Antivirus frissen beharangozott 2012.SP5.2-es verziója már ingyenesen letölthető az alábbi linkre kattintva.

A Kingsoft Antivirus 2012.SP5.2 letöltése (13,1 MB).
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 1 hónapja és 15 napja

Próbáltam több ilyen ingyenes irtót is, de én a NOD-ra esküszöm, sokakkal ellentétben. Igaz, ebből a pénzes kiadás a nyerőbb (lehet nincs is ingyenes).

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljaMarduk profilja