Elérhető a GOM Player legújabb változata

2013. április 05.
1.8521
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
RED profilja, adatai
RED
A jelek szerint a Gretech fejlesztőcsapata nem lazsálással tölti idejét, ugyanis az alig egy hete elrajtolt GOM Player kiadás után a napokban már elérhetővé is tették a népszerű médialejátszójuknak legfrissebb, több változtatáson átesett legfrissebb verzióját is.

Amennyiben valaki nem ismerné, a GOM Player egy ingyenes, a Windows operációs rendszerekre kihegyezett multimédiás alkalmazás, aminek különlegessége, hogy már alapértelmezett telepítés esetén is minden gond nélkül elboldogul a legelterjedtebb audio- és videoformátumokkal.

A most megérkezett 2.1.50.5145-ös kiadás is természetesen átesett az immár elvárt hibajavítási szertartáson, így például az egyes TS állományok szinkronizációs problémáját, valamint a feliratos MP4 fájlok hibás lejátszását eredményező bugokkal is sikeresen leszámoltak az illetékesek.

Windows 7 és 8 esetében már törölhető, vagy akár le is tiltható a legutóbb megnyitott fájlok listája, emellett a beállítások ablak AC3 füle is el lett távolítva, méghozzá a beépített AC3 beállítás opcióival együtt, de a csapat az AAC audiokodek beállításait is módosította. A most bemutatkozó GOM Player 2.1.50.5145 már letölthető ezen a linken keresztül.
3 hozzászólás

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 6 napja

Vendég írta:
Rengeteg ilyen lejátszó van de Winampnál nincs jobb.
Hát, ha a Winamp lever egy mplayer motoros videolejátszót, akkor az vicces lenne. Winamp már audioban is eléggé lecsúszott...

válasz erre

Vendég

11 éve, 11 hónapja és 6 napja

Rengeteg ilyen lejátszó van de Winampnál nincs jobb.

válasz erre

[Tiltott felhasználó!]

11 éve, 11 hónapja és 6 napja

[Tiltott felhasználó!]

 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja