Elemzők szerint idén biztosan lesz Nintendo Wii árcsökkentés

2011. január 20.
1.9071
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A jelenleg futó konzolgenerációban a PlayStation 3 mellett a Nintendo Wii ára tartja magát a legjobban, ami annak köszönhető, hogy ez az egyetlen olyan masina, amely maradéktalanul kiszolgálta - eddig - a casual réteget, illetve a mozgás szerelmeseit.

A jövőben azonban - a Sony és a Microsoft casual-barát stratégiájának és mozgásérzékelős alkalmatosságainak köszönhetően - a kialakult egyensúlyok felborulhatnak, a Nintendo pedig védekezésképpen bedobhatja az árcsökkentés mindig hatékony stratégiáját.

Így gondolja ezt az Arcadia Investments cég egyik elemzője, bizonyos John Taylor is, aki az LA Times magazinnak elárulta, hogy idén biztosan lesz Nintendo Wii árcsökkentés, egyrészt a 2010-es esztendő eredményeit tekintve, másrészt a piac alakulása okán, harmadrészt pedig azért, mert heteken belül itt a cég legújabb masinája, a 3DS, ami feltehetően tovább rontja majd a keresletét a Wii-nek. Hogy az árcsökkentés pontosan mikorra várható, arról John nem nyilatkozott, de várjunk türelemmel.
1 hozzászólás

totyak

6 éve, 10 hónapja és 12 napja

A Wii-be nagyon beletalált a Nintendo, kétségtelen. Sajnos a nagy tesóról ez nem mondható el. Emlékeim szerint valóban volt egy Wii árcsökkentés valamikor az U megjelenése előtt. Gondolom ki akarták söpörni a készleteket.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

WickedSick profiljasony1515 profiljagery1113 profiljaWarriorAutobot profiljaM.O.R.P.H. profilja