Elemzők szerint a fogyasztók pozitívan állnak a Wii U-hoz

2011. június 23.
1.6881
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Alulmúlhatatlanul zagyva bejelentése és az ezáltal keltett értetlenség ellenére a Wii U szerfelett sikeres debütálást mondhat a magáénak, legalábbis ezt tükrözik az EEDAR legfrissebb elemzői eredményei.

Szerintük a közvélemény igen kedvezően fogadta a Nintendo új konzoljával kapcsolatos bejelentését, magára vonva ezáltal az eleddig a Sony-ra és a Microsoft-ra összpontosuló figyelmet - még ha ez nem is bizonyul tartósnak. AZ EEDAR azonban derülátó.

Noha a Nintendo mindmáig tartózkodott attól, hogy konkrét számokkal tisztelje meg közönségét az árak terén, mi több, még a kifutás pontos napjáról sem tájékoztattak minket kellő komolysággal, a legtöbb szem most mégis rájuk szegeződik.

"A fogyasztók reakciói a Wii U-ra átlagot tekintve pozitívak voltak, annak ellenére, hogy semmit sem tisztáztak az árral, a specifikációkkal és a megjelenéssel kapcsolatban" - olvasható az EEDAR E3-as kiskereskedelmi jelentésében.

A Nintendo e megmozdulásával gondtalanul söpörte félre útjából a Sony-t és a Microsoft-ot övező figyelmet, bezsebelve ezáltal a közönség jelentős részét:

"Az egymást követő második évben is a Nintendo-é volt a legnagyobb figyelmi arány a kiadók közül a 2011-es E3 hét során."

Az EEDAR szerint a Nintendo hamarosan megindítja információs hadjáratát a konzol kapcsán:

"Szerintünk [EEDAR) a Nintendo további információkat oszt majd meg velünk a Wii U vonzatában, a befektetői hangulatot megfordítandó."
1 hozzászólás

totyak

7 éve, 7 hónapja és 8 napja

A játékosok minden új konzolt, játékgépet szívélyesen fogadnak, azzal nincs gond, csak ha később semmi tartalom nem jön a gépre, akkor vannak bajok.

válasz erre
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Gargameth profiljaMarduk profiljaWickedSick profilja