Elemzők szerint 14 hónap alatt fog elkelni az első 10 millió a Nintendo Wii U-ból

2012. szeptember 17.
1.4911
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
Habár a legtöbb elemző, így többek között Michael Pachter szerint is túl drága lesz a Nintendo Wii U, aminek köszönhetően nem csak rossz fogyási mutatókkal, hanem árcsökkentéssel is számolnia kell a jövő év elején a cégnek.

Akadnak azonban bizakodó vélemények is, így például Michael Olsoné, aki szerint a piac jelenlegi állapota szerint mintegy 14 hónapra, tehát valamivel több mint egy évre lesz szüksége a Wii U-nak ahhoz, hogy elérje a bűvös első 10 milliót.

A kijelentés azért rendkívül merész, mert annak idején a Nintendo a sima Wii-ből is csak feleennyit tudott eladni az első egy év során, így a jóval drágább Wii U esetén a jelenlegi gazdasági helyzetben elég merész kijelentés megduplázni az adatokat.

A legtöbb vélekedés szerint egyébiránt a masina komoly kudarcot jelent majd a Nintendo számára, hiszen bár a tablet kontroller jó ötlet, de a jövő évben érkező újabb generációs konzolok minden téren többet és jobbat fognak kínálni a gépezetnél, hiszen akárhogyan is nézünk a Wii U-ra, az akkor is csak a kurrens generáció, tehát a PlayStation 3 és az Xbox 360 mellé tehető a teljesítmény tekintetében.
2 hozzászólás

Vendég

12 éve, 7 hónapja

Totál egyetértek az elemzőkkel. Drága, rossz gazdasági helyzet van és nem egy nagy durranás a hardver. Csoda kéne az ilyen számokhoz.

válasz erre

Vendég

12 éve, 7 hónapja és 1 napja

Itt nagyon okos emberek bölcselkednek.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja