Elemzők szerint 20 millió példány mehet el már a megjelenés évében a Cyberpunk 2077-ből

2019. október 24.
8.9951
Maniac profilja, adatai
Maniac
A legfontosabb tech vállalatok közé sorolta a Bloomberg egy friss összeállításban a CD Projekt RED-et, méghozzá nem véletlenül, hiszen a kompánia a Cyberpunk 2077 által a jövő esztendő legfontosabb videojátékos megjelenésével büszkélkedhet.

Olyannyira, hogy ez a lap elemzői szerint a bevételeiken is megmutatkozik majd, hiszen a jelen állás alapján nem kizárt, hogy a lengyel vállalat már a megjelenés évében legalább 20 millió példányt elad a játékból, ami egyenesen bődületes siker lenne.

Matthew Kanterman kiemelte, hogy a videojátékos közegben nagyon ritkán látni ilyen jelentős eladásokat, egyedül a Rockstar tud hasonlókat produkálni a GTA vagy a Red Dead Redemption által, de egyre többen vannak azon a véleményen, hogy jövőre a CD Projekt RED is csatlakozik ezen a téren a népszerű amerikai brigád mellé.
4 hozzászólás

WarriorAutobot

9 hónapja, 3 napja

Én is egy kicsit óvatosan kezelem, de még lehet hogy nagyon nem lesz igazam.
Mondjuk én várom hogy ne legyen igazam.

válasz erre

totyak

9 hónapja, 3 napja

Szerintem nem fog sikerülni nekik. Bennem erős az érzés, hogy többet gondolunk a játékról, mint amilyen valójában lesz és erre persze rátesz egy hatalmasat a reklámkampány is. Egész biztosan az értékelések is jók lesznek, de végül a játékosok mondják ki az ítéletet és szerintem sokaknak nem ez volt az eredeti elképzelésük a játékról. Ahogy egyre többet láttam belőle, nekem úgy ment el tőle a kedvem (most függetlenül attól, hogy valószínűleg nem is futna nálam, de pl. tesóm PS-én tolhatnám).

válasz erre

Tommy

9 hónapja, 4 napja

Ilyen marketinghadjárat mellett nem is kérdés.

válasz erre

Gólem

9 hónapja, 4 napja

NAgyon esélyes, amilyen hype volt / van.

válasz erre
Cyberpunk 2077
19.299 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaWickedSick profiljasmadi1968 profiljaSándorkolbász profilja