Elements of War: Újabb képek a természeti háborúról

2010. február 04.
3.1431
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Playnatic Entertainment műhelyében készülő Elements of War első ránézésre egy teljesen átlagos RTS, amely a közeli jövőbe helyezett időintervallumával egy elképzelt konfliktus kellős közepébe repít minket, ahol Európa, Amerika és Oroszország néz egymással farkasszemet.

A háború kitört, hogy melyik frakció oldalán indulunk harcba, illetve kik nyerik meg a - tulajdonképpeni - harmadik világháborút, az csak rajtunk fog múlni, mindenesetre ami első ránézésre átlagos, az másodikra érdekes is lehet.

Az illetékesek ugyanis kilépve a páncélos-gyalogság-légi egységek triumvirátusából, úgy gondolták, hogy egy nagyon jó kis újdonsággal dobják fel alkotásukat, amely már címében is beszédes. Az Elements of War betöltése után ugyanis a megszokott módon csatába küldhetjük seregeinket, ám ha a helyzet úgy hozza, segítségül hívhatjuk a természet erejét is a háborúban, így - ha rendelkezünk a megfelelő építménnyel - ráküldhetünk az ellenfélre egy óriási tornádót, pusztító jégesőt, hatalmas villámtevékenységgel kísérő vihart, földrengést, cunamit, hóviharokat, és egyéb hasonló természeti katasztrófákat, amely nem csak újszerűnek hat a játékban, hanem egyben a játékmenetet is kellően feldobja, hiszen mesterségesen előállítani egy tornádót, majd nézni, ahogy szétzúzza az ellenséges állásokat, bizony nagy élmény. Ha nem hinnéd el, akkor pillants rá a játékról készült friss képekre, amelyeken ugyan nem láthatjuk munka közben a természeti erőket, de néhányukat már megtekinthetjük előkészületben. Íme:


Elements of War: Újabb képek a természeti háborúról - 2. kép


Elements of War: Újabb képek a természeti háborúról - 3. kép


Elements of War: Újabb képek a természeti háborúról - 4. kép


Elements of War: Újabb képek a természeti háborúról - 5. kép


Elements of War: Újabb képek a természeti háborúról - 6. kép


Elements of War: Újabb képek a természeti háborúról - 7. kép


nincs még hozzászólás

 
legutóbbi hozzászólások
 
Kisember001 profilja