Elektrosokkot a gamer-eknek!

2008. március 06.
1.9871
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A konzolok mellett szépen virágoznak a különféle kiegészítőket gyártó cégek, melyek határokat nem ismerve találnak fel minden agyament, vagy éppen egészen praktikus és élvezhető mütyüröket.

Volt itt már Resident Evil 4-es láncfűrész, katana kard az Onimusha-hoz, kormány az autós anyagokhoz és találatot érzékeltető mellény is lövöldözős játékokhoz. Ezúttal még ezeken is túlszányal az a két Machaster University-i diplomás srác, akik megalkották az első elektrosokkot kibocsájtó kiegészítőjüket.

A szerkezet működése rém egyszerű. Van 5 darab testre helyezendő tapadókorong, melyek egy központi egységbe csatlakoznak. A készülék apró, ám fájdalmas áramütéseket képes mérni az elektródákon keresztül az emberi testre. Remekül alkalmazható például lövöldözős játékoknál, ahol a lövedékek becsapódását képes fizikálisan érzékeltetni a játékossal, vagy egy karambol nem túl kellemes élményét is át tudja adni minimális szinten a mazohista gamer-eknek.

A két fantáziadús feltaláló, Clive Wrightsont (29), és Mark Williams, (31) négy évet töltött a kiegészítő kifejlesztésével, mely körülbelül 100 angol fontjukba került. A kis sokkoló a legtöbb aktuális használatban lévő konzollal kompatibilis, úgy mint PlayStation 2, Xbox, Game Cube, de hamarosan megkapja az update-et, hogy a PlayStation 3 és Nintendo Wii next-gen-ekkel is összehangban lehessen.

Akinek tehát nem elég a gyönyörű grafika, a kristálytiszta hangzás és a kontrollerek rezgése a tökéletes átéléshez, akkor annak mindenképp javasoljuk, hogy tegyen vele próbát. Megrázó élményben lesz része.

Elektrosokkot a gamer-eknek! - 2. kép

2 hozzászólás

FutuRetrO

17 éve, 5 hónapja és 13 napja

Jó ez, csak tiszta idegrángós figurákat fog kreálni a kis mütyür! röhögő smiley A The Club-ban máris bevetném a szerkentyűt! menő smiley Ahhoz egyet viszont a tarkómra kellene helyezni belőle, mert sűrűn lőnek, szép csendben, hátulról fejbe! röhögő smiley

válasz erre

Dante576

17 éve, 5 hónapja és 13 napja

Ezt az állatságot!Tiszta idióták akik kitalálták mosolygó smiley

válasz erre
 

kapcsolódó hírek, cikkek

Varázstabletta hardcore gamer-eknek

Varázstabletta hardcore gamer-eknek

legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja