Elégedettség a Sony-nál

2009. szeptember 08.
1.7381
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
FutuRetrO profilja, adatai
FutuRetrO
A Sony joggal lehet elégedett a frissen megjelent PlayStation 3 Slim első heti fogyásával és ezt nem is rejtik véka alá.

Mark Howsen, a Sony UK eladásokért felelős úri embere úgy gondolja, a rakétastart messze felülmúlja előzetes elvárásaikat a masinával szemben. Az első értékesítési adatok tegnap futottak be, volt ahonnan konkrét darabszámok érkeztek és volt, ahol csak a forgalmi növekedést hozták nyilvánosságra, ami a briteknél 1000% körüli volt, azaz megtízszereződött a harminchatodik héten a PlayStation eladásának rátája.

Mark Howsen és kompániája tehát most egy pillanatra hátradőlhet és kiélvezheti a sikereket, de rengeteg munka áll még előttük, szóval idő a lazsálásra nem sok lesz nekik ezúttal sem. A Sony-s értékesítési felelős véleménye szerint a rendkívül élénk érdeklődés a hardverrevíziójuk iránt egyrészről az új árszabásnak, valamint a kiváló marketingnek tudható be, másrészről pedig a gép mögött sorakozik szolgáltatások egész hegye, illetve exkluzív címek hada. Előbbihez sorolandó például a nemrég bejelentett Video Store, utóbbihoz pedig az Uncharted, EyePet, Heavy Rain triót kapcsolta, Mark Howsen. A PlayStation 3 Slim a világ minden táján példásan vette az első akadályokat, erről bővebben tegnap olvashattatok.
1 hozzászólás

richie8

11 éve, 7 hónapja és 11 napja

Elégedett is lehet a Sony, okosan döntöttek a Slim gyártásával, és meg is hozta az eredményt.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profilja