Electronic Arts: Készül az új Jason Bourne játék

2009. február 03.
4.1141
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A tavalyi év folyamán a konzolos tábor egyik közkedvelt játékává vált a tulajdonképpen Jasen Bourne köré épülő Robert Ludlum's The Bourne Conspiracy.

A PC-sek sajnos ennek a verziónak csak messziről integettek, viszont most felcsillant a remény, hiszen az Electronic Arts megbízásából készül az újabb játék, mely koncepcióját tekintve ismételten Jason Bourne köré fog építkezni. Igaz, hivatalosan még nem nevezett meg a kiadó platformokat, de ha EA, akkor elég nagy esély van a PC-s átiratra is.

A játék a Ludlum Entertainment-nek hála készülhet el, akik kellő jogokat biztosítottak az óriáscég számára. A fejlesztéssel nem más, mint a Starbreeze Studios lett megbízva, akiknek a Chronicles of Riddick: Escape from Butcher Bay (képünkön) című játékot is köszönhetjük többek között, de kiemelném még az Enclave című munkájukat is, mely szintén egy óriási produktum volt a maga idejében. Ha csak ezt a két játékot vesszük alapul, akkor a minőség várására megvan az okunk, a PC-s portra pedig szintén. Sajnos az alkotásról bővebb információ nem szivárgott ki, így a konkrétumokig visszavonulunk és várunk...
2 hozzászólás

Vendég

14 éve, 7 hónapja és 22 napja

mihe
meglepődött smiley

válasz erre

Vendég

16 éve, 5 hónapja és 5 napja

imádom a filmeidet jason

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaXTomiX0029 profilja