Electronic Arts bejelentések: Shank megjelenési dátum, Madden NFL 11 és egyéb apróságok

2010. július 21.
2.1161
Advertisement
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A nagy Electronic Arts bejelentéseket a reggel folyamán már kivétel nélkül kifejtettük nektek, azonban az illetékesek nem csak nagy leleplezésekkel leptek meg minket, hanem néhány aprósággal, már ismert alkotásokról szóló információkkal is.

Ezt gyűjtöttük nektek egy hírcsokorba az alábbiakban. Kezdjük talán a Madden NFL 11 bejelentésével, amely a trendekkel ellentétben iPad-re és 3DS-re érkezik majd, más érdekességet pedig egyelőre nem közöltek róla a programozók. Szóba került továbbá a tegnapi napon már bővebben kifejtett Fight Night: Champion is, amelyről kiderült, hogy egy földalatti bokszolós alkotásként tekint rá az EA, így állítva talán sarokba a Fight Club játékot.

Az apró leleplezések között találhatjuk az MMA nevét is, ami a cég ketrecharcos programja lesz, és kiderült róla, hogy egészen pontosan október 19-én kerül a boltok polcaira. Hab a tortán, hogy a fejlesztők most mutatták be első ízben az MMA karrier módját, amiből megtudhattuk, hogy a fő jellegzetességek között találhatjuk azt az opciót, amelyben a világ legfontosabb ketrecharcos edzőtermeiben erősíthetjük virtuális izmainkat. Szintén fontos apróság, hogy megjelenési dátumot kapott a Shank nevű platformer, ami augusztus 24-én kerül fel a PlayStation Network-re, majd egy nappal később, tehát augusztus 25-én az Xbox Live-ra. Az Electronic Arts szóba hozta továbbá az idei év egyik legjobban várt FPS-ét, avagy a Crysis 2-t is, amiről annyit tudtunk meg, hogy az augusztusi gamescom rendezvényen láthatjuk majd első ízben a program multiplayer mókáját. Végül, de nem utolsó sorban a cég megemlítette a Dead Space: Ignition-t is, mint a legújabb rettegés előzményeit elmesélő alkotást, ami immáron biztosan nem lesz több, mint egy horrorisztikus mini-játék halmozás, ahol négyféle módon juthatunk el négyféle befejezésig. Érkezése Xbox 360-ra és PlayStation 3-ra esedékes, méghozzá idén ősszel. Ennyit tehát az EA bejelentéseiről...
nincs még hozzászólás

Shank
3.600 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaKisember001 profilja