Eldobtuk az agyunkat a Doom Eternal első gameplay felvételeitől

2018. augusztus 10.
3.2821
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Ahogy azt a srácok megígérték, bemutatták a Doom Eternal első gameplay felvételeit, hozzá pedig még néhány érdekes kis apróságot is mellékeltek, mely egészen biztosan sokatokat meg fog lepni.
Advertisement

Közel 13 percnyi mozgókép látott napvilágot a címből, melyben Doom Slayer 2.0-ás iterációját fogjuk irányítani, ezáltal új páncélzathoz férhetünk hozzá, egy vállra applikálható lángszóró is dukál hozzá, és egy penge is helyet kapott a karján, mellyel akár oda is ugorhatunk az ellenfeleinkhez, hogy felnyársalhassuk őket.

A továbbgondolt stukkerek is megmutatkoztak, többek között leleplezték a Super Shotgun Meat Hoot tartozékát, mellyel odaránthatjuk magunkat az ellenséghez, no meg persze a különböző kreatúrákra is vethetünk egy pillantást, arról meg már nem is beszélve, hogy lehetőségünk lesz más játékos kampányába démonként belekavarni, így akár barátainkkal csoportba verődve megszívathatunk néhány gyanútlant.

Ami a sztorit illeti, a fejlesztők igyekeznek egy Doom univerzumot kiépíteni, ezáltal a Doom Eternalban nem csak a pokol és a föld lesz játszható helyszín, hanem bizony több területen is megfogunk fordulni, továbbá bejelentették, érkezik a játék Switch-re is. Két videót is megtekinthettek alább, előbbiben a pokolban zajlik a mészárlás, utóbbiban pedig Phobos felszínén.

Nézd nagyban ezt a videót!





Doom Eternal első gameplay felvételeit, hozzá pedig még néhány érdekes kis apróságot is mellékeltek, mely egészen biztosan sokatokat meg fog lepni.'>
5 hozzászólás

EAG1

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Na ez ***** jó volt kemények az új fegyverek és az új démonok is tetszene én már várom és szerintem nem fogok benne csalodni

válasz erre

Ronalddo

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Uhhh ez *****jó! meglepett smiley

válasz erre

Gólem

6 éve, 1 hónapja és 2 napja

Hát. WOW!!! meglepett smiley

válasz erre

fighterlaci

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Nagyon kemény, bejön!!

válasz erre

muki

6 éve, 1 hónapja és 3 napja

Hú ez baszott király! meglepett smiley

válasz erre
Doom Eternal
19.799 Ft-tól
kövesd a játékot!
 
Minden hír, videó és cikk
QuakeCon 2018
legutóbbi hozzászólások
 
Maniac profiljamarco profilja