Elbocsátotta a Valve az Artifact vezető tervezőjét

2019. március 11.
5.7201
WickedSick profilja, adatai
WickedSick
Mindenképp bátor döntés volt a Valve részéről, hogy arra a kártyajáték piacra bocsájtja ki az Artifact című fizetős alkotást - mely ráadásul még mikrotranzakciókkal is bír -, amit jelenleg az ingyenesen lepattintható Hearthstone és Gwent ural.

Az óriási siker, amit a Steam atyjai vártak, vélhetőleg nem jött össze, legalábbis jól mutatja ezt a tény, hogy 13 alkalmazottól megszabadultak - igaz, ők nem mind a kérdéses játékon dolgoztak-, illetve számos külső vállalkozótól, köztük Richard Garfieldtól is, aki az Artifact vezető tervezője volt. Sőt, Skaff Elias is elbúcsúzott a vállalattól, aki közösen dolgozott a játékon Garfielddal.

Ez nem egyenlő azzal, hogy az Artifact hamarosan kaszát kap, merthogy Garfieldék a Three Donkeys nevű, játékdizájnnal foglalkozó csapat részeként ügyködtek a kérdéses kártyajátékon, így vélhetőleg ők a brigádjukkal továbbállnak egy következő melóra, míg Gabe Newellék próbálják továbbegyengetni a szoftver életútját.
2 hozzászólás

Tuhajohn

1 éve, 9 napja

Nem lett siker? Hát nem is tudom mit vártak egy 20?-s teljesen pay to win kártyajátéktól. El nem tudom képzelni, hogy tudták ezt megcsinálni.

válasz erre

fighterlaci

1 éve, 9 napja

Amíg nem csinálnak HL3-at addig engem nem érdekel.

válasz erre
Artifact: The Dota Card Game
5.990 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

Marduk profiljarDAVE profiljaGargameth profiljamarco profilja