Él a Half-Life 3 website?

2011. december 25.
3.4831
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Cpt_Nihil profilja, adatai
Cpt_Nihil
Életünk talán eddigi legmeghatározóbb Half-Life 3 rejtélye előtt állunk: a világhálón ugyanis feltűnt egy különös weboldal, Half-Life 3 logóval a közepén, s bár egyelőre semmit sem vehetünk készpénznek, a történet itt korántsem ér véget.

Az ominózus site-on egy óriási lambda jellel szembesülünk, a karácsonyi hangulatot pedig szállingózó lambda-jelek biztosítják. A kérdés, melyet ilyen esetekben felteszünk magunknak, változatlan: igaz vagy kamu?

A black-aperture.com címen létesített Half-Life 3 logóba nem köthetünk bele, s az alant látható copyright szöveg még akár el is oszlathatná kétségeinket, az pedig, hogy a logó először a half-life3.com-ra, majd onnan az orange.half-life2.com-ra hajít minket, mondhatni egyenest biztató.

Ugyanakkor a WhoIS rendszer által kijelzett információk már nem annyira fogják a mi pártunkat, tekintve hogy itt látszólag nem szerepel semmilyen Valve vonatkozású adat, csupán egy bizonyos David Hassen becses neve, akinek vajmi kevés köze lehet a Half-Life csapathoz. Ezzel szemben nem árt tudni, hogy a Half-Life3.com nem meglepő módon a Valve által regisztrált domain.

Ez most akkor egy rossz vicc, vagy a videojáték történelmének eddigi legidegőrlőbb marketinges stratégiájával akadt dolgunk? Egyelőre nem tudni.

Mindazonáltal érdekes, hogy a kontraszt növelésével láthatóvá válik a bizonyára sokaknak nagy jelentéssel bíró Aperture Science logó a lambda jelen belül, valahogy így:

Él a Half-Life 3 website? - 2. kép



Ha figyelembe vesszük az elmúlt hetekben felbukkant Valve-híreket, felidézzük például a Half-Life 3 pólóban feszítő Valve alkalmazottat, a pletykát miszerint már folynak a szinkronfelvételek vagy a rejtélyes HL3 achievementeket - nos, akkor minden bizonnyal nem megalapozatlan a mi reményünk.
5 hozzászólás

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 24 napja

Szerintem jön a HL3... Túl sok infót szivárogtatnak ki, túl nagy a titkolózás és tulajdonképpen semmit nem cáfolt eddig a Valve. Ami majdnem egyenlő a beismeréssel.

válasz erre

totyak

13 éve, 4 hónapja és 25 napja

De a fickó pólóján korábban pont felcserélve volt a lambda jel meg a 3-as. VAjon ez jelent valamit? Lehet gyártani az összeesküvés elméleteket. Szerintem nem kamu a dolog, bár engem maga a játék egyáltalán nem érdekel, de csípem az ilyen rejtélyes gamer dolgokat.

válasz erre

marco

13 éve, 4 hónapja és 25 napja

Az utóbbi kommenttel egyetértek, ez vagy nagyon ügyes marketing, vagy nagyon ügyes szivatás...mosolygó smiley

válasz erre

Vendég

13 éve, 4 hónapja és 25 napja

Szerintem itt már túl sok a véletlen, meg a felbukkanó dolgok, és ez a kontrasztnövelés is olyan dolog, amit nem vesz észre csak úgy az ember. Ez vagy gerillamarketing és tényleg érkezik a játék, vagy ügyes vicc...

válasz erre

Shade

13 éve, 4 hónapja és 25 napja

Szép is lenne, de esélytelen, hogy eredeti legyen.

válasz erre
 
legutóbbi hozzászólások
 
marco profiljaNeo1989 profiljaBotyi profilja