E-könyv készül a Watch Dogs-hoz

2014. április 18.
2.0561
Figyelem! Ez a hír már több, mint egy éves! A benne lévő információk elavultak lehetnek!
Maniac profilja, adatai
Maniac
A Ubisoft néhány órával ezelőtt megerősítette, hogy a Watch Dogs megjelenésének örömére egy e-bookal is szeretnék megörvendeztetni a rajongókat, így John Shirley tollából május 27-én válik elérhetővé az alkotás mellékszálát elmesélő //n/Dark Clouds.

A könyv története a játék direkt folytatásának tekinthető, amelyben Mick Wolfe, egy valamikori katona történetét ismerhetjük meg, aki Aiden Pearce-hez hasonlóan veszélyes játékot játszik Chicago városában.

A könyv szerzője egyébiránt az a Johnm Shirley, aki az amerikai fantasztikus irodalomban igencsak jó nevet szerzett magának a múltban, így több mint 30 könyvet írt már meg pályafutása során, de dolgozott többek között forgatókönyveken is.

A Watch_Dogs //n/Dark Clouds a tervek szerint angolul, franciául, olaszul, németül és spanyolul lesz elérhető május 27-től, méghozzá klasszikus e-könyvként, valamint interaktív elemekkel, így videókkal és képekkel díszített formában.
3 hozzászólás

kokasbalazs

5 éve, 22 napja

még lehet h énis megveszem majd

válasz erre

PaulMarloW

5 éve, 22 napja

Én tuti megveszem a lore miatt.Meg tök buli lesz telefonon olvasni. :Đ

válasz erre

juhaszandor

5 éve, 22 napja

Lehet, hogy megnézném majd azt a könyvet egyszer, de előbb inkább a játékot nézném meg magamnak

válasz erre
Watch Dogs
3.999 Ft-tól
kövesd a játékot!
legutóbbi hozzászólások
 

Itt is rontjuk a levegőt

rDAVE profiljaHellblade profiljaEAG1 profiljaWickedSick profiljateferenc profiljaM.O.R.P.H. profiljaMarduk profiljaGargameth profilja